آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

سلطان تریاک پایتخت دستگیر شد

سلطان تریاک پایتخت دستگیر شد
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران‌بزرگ از دستگیری قاچاقچی سابقه‌داری خبر داد که در عملیات غافلگیرانه برای دستگیری‌اش ۳۶۴ کیلوگرم موادمخدر کشف و ضبط شد.

به گزارش همشهری، سرهنگ اردشیر مطهری در تشریح جزئیات دستگیری یکی از قاچاقچیان سابقه‌دار پایتخت، گفت: در پی دریافت گزارش و اطلاعات مردمی مبنی بر خرید و فروش موادمخدر در محدوده خیابان مختاری تهران توسط یکی از قاچاقچیان سابقه‌دار به نام «جمشید» پرونده‌ای در رابطه با رسیدگی به این موضوع در پلیس مبارزه با موادمخدر تهران تشکیل شد.

وی با بیان اینکه ماموران پایگاه پنجم پلیس مبارزه با موادمخدر تهران‌بزرگ تحقیقات خود را برای دستگیری این فرد آغاز کردند، گفت: پس از هماهنگی‌های لازم، حکم ورود به مخفیگاه این فرد توسط ماموران اخذ و سرانجام در ظهر 25 شهریورماه ماموران ضمن رعایت موازین شرعی و قانونی در عملیات غافلگیرانه به مخفی‌گاه متهم وارد شدند.

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران‌بزرگ با بیان اینکه «جمشید» در حالی که سرگرم بسته‌بندی موادمخدر بود، توسط ماموران دستگیر شد، گفت: در بازرسی از مخفی‌گاه وی، 364 کیلوگرم موادمخدر از نوع "تریاک" با لفافه کشف و ضبط شد.

به گفته مطهری، متهم پس از دستگیری برای انجام تحقیقات تکمیلی به مقر پلیس مبارزه با موادمخدر منتقل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.