آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ایران از 17 کشور دنیا اسیر گرفت

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: جمهوری اسلامی ایران طی دفاع مقدس از 17 کشور دنیا اسیر گرفت.

سعادت جلال‌دوست امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: جنگی که بر ما تحمیل شد، مستقیم و یا غیر مستقیم 27 کشور دنیا از عراق پشتیبانی کردند.

وی افزود: این در شرایطی بود که دشمنان نظام اسلامی از هیچ تلاشی برای تضعیف نظام فروگزار نبوده و حتی در آن شرایط سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند.

جلال‌دوست تصریح کرد: دفاع مقدس برای ملت ایران از بعد دفاعی به بعد معنوی و الهی تغییر یافت و ملت سلحشور کشورمان با توکل به خداوند متعال، قوای متجاوز نظام بعث و حامیانش را شجاعانه شکست داد.

وی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس فرصتی مناسب برای بازخوانی رشادت‌های رزمندگان  است، تصریح کرد: تمام صاحبان اندیشه و قلم باید برای تبیین و باز تعریف توانایی‌های ملت رشید ایران در ‌آن دوران ‌با تحلیل و به تصویر کشیدن زوایای ناپیدای این حماسه شورانگیز آن را برای نسل‌های آینده ماندگار سازند‌.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: این ایام یادآور دفاع مشروع ملتی غیور‌ است که با تمام وجود با تکیه بر ایمان و اعتقاد قلبی و‌ ‌رهبری‌‌های حکیمانه امام راحل از سرزمین‌، شرافت و عزت کشورمان دفاع کردند.

وی اظهار کرد: وحدت ملت ایران با محوریت ولایت فقیه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باعث شد از ابتدای انقلاب تا به امروز، جمهوری اسلامی ایران در دنیا و در منطقه سربلند و استوار باشد.

جلال‌دوست یادآور شد: تبیین نقش ولایت در دفاع مقدس، انتقال ارزش‌ها به نسل جوان، معرفی اسوه‌ها و الگوهای دفاع مقدس از جمله اهداف برگزاری گرامیداشت هفته دفاع مقدس است.

وی خاطرنشان کرد: باید با فعالیت‌های فرهنگی متنوع نسبت به انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان و آگاه سازی از اهداف مقدسی که رزمندگان در طول هشت سال با نثار خون پاک خود از آن دفاع کردند اقدام کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۷:۵۹

اسم کشور ها رو هم میگفتین.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.