آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نعمت زاده: رشد صنعت منفی شد

وزیر صنعت،معدن و تجارت از منفی‌شدن رشد صنعت کشور در سال 91 خبر داد.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا نعمت زاده در همایش گرامیداشت روز جهانی استاندارد، ضمن تاکید بر منفی شدن رشد صنعت، گفت : تدوین استانداردهای ملی مطلوب است که برون سپاری شود و همه ذینفعان در این فرایند ملی مشارکت نمایند.

وی گفت:برای توسعه صادرات محصولات ایرانی ناگزیریم استانداردهای بین المللی را با صرف زمان کوتاه با فرهنگ و اصول خود منطبق کرده و قبل از مرحله FDIS به عنوان استاندارد ملی بپذیریم.

به گفته نعمت زاده ؛ استفاده از استانداردهای بین‌المللی موجبات ورود بیشتر محصولات ایرانی در بازارهای جهانی است و برای توسعه صادرات محصولات مجبوریم استانداردهای جهانی را با فرهنگ خود منطبق و به عنوان استانداردهای ملی بپذیریم.

وزیر صنعت، معدن وتجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت : با عنایت به رقابت حاکم بر بازارهای جهانی،فقط کشورهایی که ارزان، سریع و با کیفیت کالا تولید می کنند ، در این بازار رقابت می توانند، حضوری موثرداشته باشند.

نعمت زاده با اشاره به مورادی نظیررفع علامت گذاری کالا، پرهیز از موازی‌کاری بین سازمان ملی استاندارد و دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دیگررا بمنظور استاندارد‌سازی برای کاهش هزینه مبادله و افزایش حجم تجارت را مورد تاکید قرار داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای ورود به جهان تجارت باید شناسایی خوبی از استانداردها داشته باشیم ، افزود: خوشبختانه در سالیان گذشته در پذیرش استانداردهای بین المللی گامهایی برداشته ایم ، اما برای ورود به جهان تجارت لازم است شناسایی متقابل با کشورهای دیگر بخصوص کشورهای پیشرفته فراهم آید .

نعمت زاده با بیان اینکه اساس استانداردهای ملی کشور با برندهای معتبر پیوند خورده است؛افزود :سازمان ملی استاندارد می بایست تلاش کند علاوه بر تجهیز و توسعه آزمایشگاههای مرجع ؛ آزمایشگاههای معتبرسایر نهادها وسازمانها را اعتباردهی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.