آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

توصیه سازمان اطلاعات آمریکا به اوباما

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به رئیس‌جمهور این کشور توصیه کرده‌اند حذف اخوان‌المسلمین از روند دموکراسی در مصر، منافع آمریکا در منطقه را تأمین نمی‌کند.

به گزارش فارس یک منبع نزدیک به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد: سازمان سیا طی گزارشی به «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده حذف کامل اخوان المسلمین از روند دموکراسی در مصر منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس را تأمین نمی‌کند.

این منبع آمریکایی نزدیک به سازمان سیا به شرط اینکه نامش فاش نشود، افزود: سازمان‌های اطلاعاتی همچنین به اوباما تأکید کرده‌اند حاکمیت مطلق اخوان‌المسلمین بر مصر هم منافع مورد نظر آمریکا را در پی ندارد، بنابراین آمریکا باید تلاش کند دولتی با مشارکت گروه‌های مختلف از جمله اخوان‌المسلمین بر سرکار آید.

وی تصریح کرد: به اوباما تأکید شده که نقش ارتش مصر در تحولات سیاسی به حداقل برسد چرا که در صورت قدرت گرفتن ارتش این احتمال وجود دارد در آینده تنش هایی میان مصر و اسرائیل بوجود آید.

ارتش مصر با سرنگونی «محمد مرسی» رئیس جمهور مردمی این کشور از قدرت، بطور علنی روند سیاسی قدرت در این کشور را بدست گرفت.

 هرچند حامیان مرسی اعتراض کردند ولی ارتش مصر با قدرت تظاهر کنندگان را سرکوب کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.