آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3597بازدید

دخالت روته‌مولر در مناقشه‌ "بابل"

مربي تيم ملي فوتبال ايران در مناقشه بر سر مدرك مربيگري "ماركوس بابل" وارد عمل شد.

به گزارش ايسنا، اريش روته‌مولر كه براي چند سال مربي تيم ملي آلمان بود و در كميته آموزش فدراسيون فوتبال اين كشور به پرورش مربيان فوتبال مشغول بود، در گفت‌وگو با بيلد درباره مناقشه پيرامون مدرك مربيگري بابل، سرمربي كنوني اشتوتگارت عنوان كرد: «دو طرف اين درگيري بايد كنار هم بنشينند و در پي راه حلي باشند كه رضايت همه را در پي داشته باشد.»

به نوشته يورو اسپورت روته مولر 63 ساله در حال حاضر در فدراسيون فوتبال ايران مشغول به كار بوده و قرار است علي دايي، سرمربي را در رساندن ايران به جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي همراهي كند.

مولر با اشاره به بابل گفت: «همواره براي بازيكنان شايسته راه‌حل‌هاي ويژه‌اي وجود دارد. بابل همواره انساني صلح‌طلب بوده است.»

سرمربي ساليان پيش كلن و هانزاروستوك پيشنهاد آموزش از راه دور را كه از سوي "اروين اشتاودت" مطرح شده بود را دردسرساز خواند و گفت: «در انگليس درباره آموزش از راه دور كارهاي زيادي انجام مي‌شود. اما، در آلمان در اين حوزه هنوز تجربه‌هاي زيادي وجود ندارد.»

ليگ فوتبال آلمان (DFL) و فدراسيون فوتبال اين كشور (DFB) ا علام كرده‌اند كه سرمربي تيم‌هاي بوندسليگايي بايد مدرك مربي‌گري داشته باشند و در آينده هيچ توافق خاصي براي دوره ويژه آموزشي يا استثنا براي بازيكنان با سابقه تيم ملي و باشگاهي وجود نخواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.