آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3875بازدید

ايراد عرفي حمايت مالي سايپا از استقلال

باشگاه استقلال طي مذاكراتي با شركت سايپا خودرو به توافقاتي مبني بر حمايت اين شركت از استقلال در رقابت‌هاي آسيايي انجام داده است.

به گزارش ايپنا، با توجه به حضور تيم سايپا در رقابت‌هاي ليگ برتر و اختصاص بودجه ورزشي شركت سايپا به اين تيم، اسپانسرينگ سايپا از استقلال سئوالاتي را مطرح كرده است.شائبه همكاري دو باشگاه در حالي مطرح است كه در جريان رقابتهاي ليگ برتر ، اين دو تيم نيز حضور داشته و اين موضوع مي تواند باعث بروز شايعاتي شود.

هوشنگ نصيرزاده در اين باره گفت: در قوانين منعي براي اسپانسرينگ تيم‌هاي مختلف وجود ندارد. البته در قانون آمده شركتي كه اسپانسر تيم داوري است نبايد اسپانسر تيم فوتبال در همان رده باشد. ولي در فوتبال چنين چيزي وجود ندارد. با اين حال ممكن است اين مسئله حواشي براي دو تيم ايجاد كند و از لحاظ عرفي اين كار درست نيست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.