آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

آخرین وضعیت پرونده رشوه در فوتبال

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که تاکنون هیچ متهمی در جریان پرونده رشوه در فوتبال بازداشت نشده است.

محمدعلی پورمختار نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت پرونده رشوه در فوتبال، گفت: ‌کمیسیون اصل 90 به صورت جدی و قاطعانه پیگیر این پرونده است.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شناسایی برخی از متهمان این پرونده آیا تاکنون متهمی بازداشت شده است، تصریح کرد: هنوز هیچ کدام از متهمان بازداشت نشده‌اند.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر جلسات انفرادی ورزشکاران، مربیان، داوران و افراد مرتبط با فوتبال با اعضای کمیسیون اصل 90 در حال برگزاری است، خاطرنشان کرد: در حال جمع‌آوری اسناد مربوط به این موضوع هستیم و به دنبال آنیم تا با جمع‌آوری اسناد پرونده را تکمیل کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.