کره زمين شماره 2 کشف شد!
اخترشناسان، سياره اي با چگالي مشابه زمين در خارج از منظومه شمسي کشف کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، دانشمندان براي نخستين بار سياره اي در ماوراي منظومه شمسي کشف کرده اند که نه تنها اندازه اي مشابه زمين دارد، بلکه ميزان سنگ و آهن موجود در اين سياره نيز مشابه کره خاکي است.
اخترشناسان، کشف اين سياره با تلسکوپ فضايي کِپلِر را گام مهمي براي يافتن ديگر سياره هاي قابل سکونت در فضا مي دانند.
سياره جديد موسوم به کِپلر 78- بي ((Kepler-78b در مدار ستاره اي کوچکتر از خورشيد، در صورت فلکي سيگنوس و فاصله چهارصد سال نوري از زمين قرار دارد.
هر سال نوري تقريباً معادل ده تريليون کيلومتر يا فاصله اي است که نور با سرعت سيصد هزار کيلومتر در ثانيه، در مدت يکسال طي مي کند. تلسکوپ فضايي کپلر ناسا (سازمان فضايي آمريکا) که سياره هاي جديد را هنگام حرکت آنها در مدار ستاره ها با مسدود شدن پرتو نور شناسايي مي کند، پارسال سياره کپلر 78- بي را کشف کرد.
اما بعداً اندازه گيري ها نشان داد قطر اين سياره فقط بيست درصد بزرگتر از قطر زمين است.
گرچه سطح مذاب ودماي زيادي اين سياره ، آن را براي زندگي نامناسب کرده است، تيمي از اخترشناسان مستقل کوشيدند جرمِ مخصوص (چگالي) کپلر-78 بي را از روي زمين اندازه گيري کنند.
اين دانشمندان با استفاده از تلسکوپ هاي مختلف، جاذبه موجود بين سياره کوچک و ستاره والد را اندازه گيري کردند تا از اين اطلاعات براي حدس زدن وزن و ترکيبات موجود در سياره استفاده کنند.
اين اخترشناسان اين هفته با ارائه دو مقاله علمي در ژورنالِ نيچِر اعلام کردند تلاش آنها موفقيت آميز بوده است و آنها به اين نتيجه رسيده اند که کپلر-78 و زمين تقريباً به يک اندازه چگالي دارند و اين نشان مي دهد سياره جديد عمدتاً از سنگ و آهن تشکيل شده است.
چگالي زمين تقريباً پنج و نيم گرم در هر سانتي متر مکعب است.
دانشمندان قصد دارند همين اندازه گيري را براي ديگر سياره ها با ابعاد مشابه زمين تکرار کنند، اما اين کار با فناوري هاي امروز امکان پذير نيست. کپلر-78 بي در زمره دوازده سياره اي است که به تازگي کشف شده اند و مدار آنها در فاصله بسيار نزديکي از ستاره والد قرار دارد. به عنوان مثال، کپلر-78 بي در هر هشت ساعت و سي دقيقه يک دور کامل در مدار ستاره والد مي چرخد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
كه چي ؟
چرا اینجوری شدیم - همه متخصص دلالی هستن !!! بابا اونا دارن کشف میکنن کجای کارید_ یه خورده عمیق تر فکر کنید...
گیریم که امکان حیات باشه . خوب اگه شما بتونی با سرعت نور حرکت کنی 400 سال تو راهی دوست من . یعنی این که قبل اینکه برسی احتمالا وسطای راه پیری و طول عمر این اجازه رو از شما سلب می کنه متاسفانه .پول مسکن مهرتم ... نگهدار
فکر کنید با سرعت نور حرکت کنیم و چهار صد سال نوری هم عمر کنیم تا برسیم اونجا !!!!
چقد این دانشمندا بیکارن والا
کپلر دو نفر . نبود ؟ بریم ؟
خواهش ما این که نگذارید پای زمین خوارها به کره زمین دوم بخورد والا باز وضع قیمت های مسکن به هم می خورد !
یارو به امام علی ع گفت : سرم چند تا مو داره ؟ ( یارو از اون بیکارا بود دیگه ، مثل این دانشمندا ) . امام علی ع فرمود : اگر من به تو عددی بگویم ، میتونی خودت حساب کنی و نتیجه بگیری .
( این دانشمندا هم چه چیزایی رو کشف میکنن .. بهتر نیست برن از توی همین زمین خودمون چیزایی رو کشف کنن ، هم برای خودشون خوب باشه . و هم برای دیگر خلایق ..)
از ما گفتن بود
بی خود دل خودتون رو خوش نکنید ! تصویری که از اون سیاره الان دیده شده متعلق به 400 سال پیش این سیاره بوده شاید تا الان ثبت نام مسکن مهرشون تموم شده باشه ها , حالا از ما گفتن بود !
آقا من فقط حسرت می خورم که چرا چند صد سال دیگه به دنیا نیامدم مطمینا می تونستم یه سفر برم کپلر و غیره. حالا شاید اون دنیا هم این بحثا باشه الله اعلم
واقعا مشخص ميشه چرا ما نميتونيم پيشرفت كنيم شماهايي كه مسخره ميكنيد خوب براي چي مطلب علمي ميخونيد ؟
فايده اي نداره تابي جون. با اين كلكا نميتوني قيمت مسكن رو توي تهران بكشي پايين!
زمین شماره 1 رو نابود کردید حالا دنبال شماره 2 می گردید؟
لطفا نام مرا در مسکن مهر کپلر بی ثبت کنید.پولشم میدم!
شماره کارت و اس ام اس می کنم قسط اول و بریز به حساب
ضمنا جهت اطلاع اولین ماشین آجر ارسال شده است
تابناك عزيز خوانندگان شما مطالب علمى نميپسنندند'
براشون داستانهايى از كيهان بچه ها بنويسيد كه بفهمند.
با حال گفتی ناشناس
بی زحمت یه فکری هم برای ایاب ذهاب به کپلر بکنید . چجوری به دیدار بستگان اشنایان برویم؟
حالا من چی بپوشم؟!!
واقعا چه نظرات عالمانه ای!!!!!
تشکر از مطالب خوب و جالب توجه
لطفا منبع دقیق مطالبی که ترجمه میکنید یا از جای دیگر ارائه میدهید را هم اضافه کنید.ذکر منبع از اصلی ترین اصول اخلاقی رسانه ای می باشد و هم باعث می شود خوانندگان راحتتر پیگیر اصل موضوع و مطالب باشند.
تشکر
اگه نمیشه زندگی کرد پس به چه درد می خوره ؟
اوه اوه اوه اوه زمین شد متری دو قرون قراره ملت برن کِپلر 78- بي خخخخخخخخخخخخخ
شاید بشه رفت اونجا زمین را به قیمتش خرید امیدوارم انجا تورم و ناکارامدی نباشد.
الله اکبر!
میخواستم زود برم اون قسمتهایی که الان بیابونه و بعدا قرار بشه شهرک غرب رو بخرم.با این فاصله ای که تو گفتی تا برسم اونجا همین میشه که اینجا هست.
شوش 2 نفر شووووووووووووووووشش
چه جالب
فروش ویژه قطعات 600 متری سیاره Kepler-78b ( آرمازمین ) از همکنون که خبر کفشش رسیده آغاز شد . متری فقط 1000 تومان . سند شش دانگ !!!
پارکینگ هم داره ؟؟؟
آقا دست این دانشمندان بیکار درد نکنه چقدر کشف خوبی کردند. اینها که بیکارند یه وسیله رفت و آمد هم به فکرش باشند با اون بریم کپلر.من پادرد دارم زیاد نمیتونم پیاده روی کنم.
برای ثبت نام در مسکن مهر کپلر امروز اقدام نمایید که فردا دیر است (((:
بی فایده است. زمین شماره 2 وجود ندارد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.