آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

جنجال کراک کشیدن شهردار تورنتو

در این فیلم که با یک گوشی موبایل تصویربرداری شد، راب فورد، شهردار تورنتو در حال مصرف ماده مخدر کراک - کوکائین دیده می شود. پلیس اصالت تصاویر را تایید کرده و معتقد است کسی که کراک می کشد، خود شهردار است.

جنجال کراک کشیدن شهردار تورنتو
پلیس تورنتو اعلام کرد فیلم کراک کشیدن شهردار تورنتو را به دست آورده، اما نمی تواند پرونده ای علیه او تشکیل دهد. راب فورد همچنان این موضوع را تکذیب می کند و مدعی است معاونش برای اخاذی چنین داستانی سرهم کرده است

به گزارش شبکه خبر، در این فیلم که با یک گوشی موبایل تصویربرداری شد، راب فورد، شهردار تورنتو در حال مصرف ماده مخدر کراک - کوکائین دیده می شود. پلیس اصالت تصاویر را تایید کرده و معتقد است کسی که کراک می کشد، خود شهردار است.

این فیلم جدید نیست و از پنج ماه پیش روزنامه ها از وجود آن خبر داده بودند، اما شهردار چنین چیزی را تکذیب کرده و گفته بود عمرا از مواد مخدر استفاده نکرده است.

انتشار این تصاویر راب فورد را در آستانه استعفای اجباری قرار داده، اما وی می گوید؛ همه این اتهامات، بازی سیاسی برای سیاه کردن تصویر و بدنام کردن او است.

مردم تورنتو از پخش این تصاویر شوکه شده اند و از اینکه می بینند شهردار شهرشان با اراذل و اوباش به مصرف مواد مخدر پرداخته است بسیار ناراحت و سرخورده شده اند.

{$sepehr_album_5076}

1

1
1
1
1

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.