کمربند انفجاری این زن منفجر نشد
نیروهای امنیتی عراقی یک زن تروریست را قبل از منجر کردن کمربند انفجاری مقابل یک دبستان در شهرک صدر در شرق بغداد دستگیر کردند.
به گزارش العالم، رسانه های عراقی به نقل از منابع امنیتی تأکید کردند: این زن که حدود چهل سال دارد پس از چند بار تلاش نتوانست کمربند خود را منفجر کند.
وی افزود: یک گشتی ارتش که نزدیک مدرسه بود، پس از آنکه متوجه اضطراب این زن شد او را دستگیر و کمربند انفجاری را خنثی کرد.
شاهدان عینی گفتند، این زن منتظر خارج شدن دانش آموزان از مدرسه بود.

این تروریست که هیچگونه مدرک شناسایی نداشت، پس از دستگیری مورد ضرب و شتم اهالی خشمگین منطقه قرار گرفت.
نگهبانان یک مهد کودک نیز توانستند دو نفر را که قصد داشتند نزدیک دیوار این مهد بمبگذاری کنند، دستگیر کرده و به پلیس تحویل دهند.
پلیس نیز مکان مورد نظر را برای خنثیسازی بمب محاصره کرد.
یک تروریست ماه گذشته با یک دستگاه کامیون بمبگذاری شده مدرسه روستای ترکمان نشین در تلعفر را مورد حمله قرار داد که در نتیجه 9 کودک کشته و 24 نفر زخمی شدند.
به گزارش العالم، رسانه های عراقی به نقل از منابع امنیتی تأکید کردند: این زن که حدود چهل سال دارد پس از چند بار تلاش نتوانست کمربند خود را منفجر کند.
وی افزود: یک گشتی ارتش که نزدیک مدرسه بود، پس از آنکه متوجه اضطراب این زن شد او را دستگیر و کمربند انفجاری را خنثی کرد.
شاهدان عینی گفتند، این زن منتظر خارج شدن دانش آموزان از مدرسه بود.

نگهبانان یک مهد کودک نیز توانستند دو نفر را که قصد داشتند نزدیک دیوار این مهد بمبگذاری کنند، دستگیر کرده و به پلیس تحویل دهند.
پلیس نیز مکان مورد نظر را برای خنثیسازی بمب محاصره کرد.
یک تروریست ماه گذشته با یک دستگاه کامیون بمبگذاری شده مدرسه روستای ترکمان نشین در تلعفر را مورد حمله قرار داد که در نتیجه 9 کودک کشته و 24 نفر زخمی شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آفرین به آن شیر مردی که بمب را خنثی می کند ،
این بنده خدا نرمال نیست از قیافه اش کاملا معلومه ،
دو نفر با دو هدف کاملا متضاد در کنار هم !!!!!!
حتی انقد امنیت ندارن که بچه هاشونو بفرستن مدرسه...!
واقعا" اگه بگن مسلمان ها ببينيد چکار ميکنند ... چی داريم بگيم . متاسفانه اين زن دين اسلام را مثلا" دارد
شتشوی مغزی ان هم از نوع عقیدتی چه ها که نمی کنه؟
ببین چی کارش کردن چیه؟ هر کاری هم کرده باشن که نباید بیاد انتقامشو از این بچه های بیگناه بگیره. اینجوری که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه
اينا معمولاً از بين افرادي انتخاب ميشن كه مشكل ذهني (عقب ماندگي) دارن و متوجه كارشون نيستن و ضمناً اگه دستگير و بازجويي هم بشن چيز زيادي ازشون درز نمي كنه و اصولاً حرفي برا گفتن ندارن.
لعنت به همه ي واپس گرا ها، تكفيريها و جنگ طلبها
اين ها هنوز هم در جاهليت به سر ميبرن.
بايد بچه هاشو بيارن يكي يكي جلوش منفجر كنن
هرکاری هم که باهاش کرده باشن باید تلافیش رو سر بچه های بی گناه دربیاره؟؟
این افراد بسیار ساده دل و ساده لوح هستند و از زمان خردسالی شستشوی مغزی شده اند که کشتن این آدمها به این دلیل و آن دلیل شما را به خداوند نزدیکترکرده و آخرت خوبی را خواهید داشت .واین افراد با این خیال که به خداوند نزدیک می شوند این عمل غیرانسانی و وحشیانه را مرتکب می شوند .
اینان به چه قیمتی حاضرند از جان خویش بگذرند؟ اینهمه ایمان در راه چه هدفی است؟ در قبال کودکان بی گناه با این ایمان قوی چه کشته می شوند؟
به نظر مي رسد نيروهاي امنيتي دقت كافي در دستگيري اين افراد ندارند واحتمالاً برخي از آنها عمداً اهمال كاري مي كنند
آخه یک کودک معصوم چه گناهی کرده؟! چرا این بمبگذاری ها تو عراق تمام نمیشه.خدایا خودت آرامش را به دنیا برگردان.
متاسفانه اینها عمدتا آدم هائی هستند که از نظر مالی قول هایی بهشون داده میشه و به دلیل فقر شدید و راحتی اعضای خانوادشون حاضر به این کار میشن.
واقعا این چیه که یک ادمو اینقدر سنگدل میکنه تا کشتن کودکان بی گناه با انهمه شادی و لذت زندگی بخواهد از بین ببرد ای لعنت بر هرچه تفکر متحجرانه
چرا باید یک زن اقدام به اینکار کند؟ چگونه راضی اش کرده اند؟ ریشه این عمل چیست؟ کودکان چرا؟ دیوانه کننده است. من که نمی تونم بفهمم!
خباثت از چهرش میباره
ببین چی کارش کردن که حاضر شده بیاد انتحاری خودش و یک سری کودک بیچاره رو بکشه
چون در حقش بی عدالتی شده باید بچه های مردم را قتل عام کنه؟ اینم شد استدلال؟
بیشتر اینا از بی عدالتی ها ناشی میشه
مگر تعریف نسل کشی چیست؟
اینان مواد منفجره از کجا می آورند؟
متخصص شیمی نمیباشند که خود بسازند!؟؟؟؟
بدست آوردن موادمنفجره کاری نداره،
کسی که راضی میشه خودشو بترکونه شاهکاره!!
بنده خدا رو به جاي بهشت ! مي برن زندان !!!
نباید این زن را کشت باید از این زن اطلاعات گرفت که چجوری حاضر شده بخواد خودشو متفجر کنه.
عجیبه...
آخه چرا؟!!!
توی مغز این آدما چیه؟!!
تفاوت انسان با حیوان چیه؟ واقعا حیوان هم به این سنگدلی داریم؟
باید میبردنش یک جای خالی از سکنه و خودشون منفجرش میکردن این احمق رو
باید مردم عراق بیشتر هوشبار باشند و به دولتشون کمک کنند.
با احترام
ابتدا باید تخلیه اطلاعاتی میشد .
رابط ها؛ نحوه جذب و....شناسایی تا احمق های دیگری به این معضل گرفتار نشوند.
بدترین بلایی که سرش میارن اینه اول وجدانش رو بیدار کنن و زشتی کارش رو بهش نشون بدن تا از شدت عذاب وجدان داغون بشه
هه هه! بامزه این که از مردن ترسی نداره.چه با بچه ها چه بی بچه ها...
بالاتر از سیاهی که رنگی نیست
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.