آخرین خبریزدانی آخرین مدال‌آور ایران در جهان
0بازدید

رفتار عسگراولادی الگو است

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه عسگراولادی خیرخواه نظام بود، گفت: در چند سال اخیر او به خوبی رسالت سیاسی خود را انجام داد و با بصیرت به دنبال جلوگیری از آسیب ها به انقلاب و نظام بود و او الگویی نمونه و شایسته برای شخصیت های سیاسی است.

سید رضا اکرمی هر، ضمن ابراز تاسف از درگذشت حبیب الله عسگراولادی گفت: مرحوم عسگراولادی را نزدیک به نیم قرن می شناسم و او انسانی وارسته و آراسته به اخلاقیات بود.
وی عسگراولادی را شخصیت سیاسی با ظرفیت خواند و گفت: وی اهل علم و عمل و انسانی پرحوصله و با ظرفیت بود که بدور از خودنمائی و صحنه سازی و تظاهر در راستای اهداف انقلاب و نظام می کوشید.
 
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری همچنین با اشاره به عمکلرد و سوابق سیاسی عسگراولادی گفت: وی در حوادث و رویدادهای مختلف سیاسی آزمون خود را به خوبی پس داد و هرگز اهل افراط و تفریط نبود.
 
نماینده ادوار مجلس ادامه داد: همواره عسگراولادی به دنبال این بود که جلوی آسیب ها و خطرهای انقلاب را بگیرد و تمام نیروهای انقلابی را در داخل خانوداه نظام می خواست.
 
به گزارش مهر،اکرمی با تاکید براینکه عسگراولادی خیرخواه نظام بود، گفت: در چند سال اخیر او به خوبی رسالت سیاسی خود را انجام داد و با بصیرت به دنبال جلوگیری از آسیب ها به انقلاب و نظام بود و او الگویی نمونه و شایسته برای شخصیت های سیاسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.