آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2891بازدید

تعرفه واردات گوشي 10 درصد شد

تعرفه واردات گوشي تلفن همراه در كميسيون ماده يك از 25 به 10 درصد كاهش يافت.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس، عصر امروز " شنبه " اعضاي كميسيون ماده يك دولت، تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به صورت سي بي يو " كامل " را كاهش دادند.تعرفه فعلي واردات گوشي 25 درصد است.
اين مصوبه كميسيون ماده يك بايد در نهايت در هيات دولت به تصويب برسد و سپس اجرايي ‌شود.اگر اين مصوبه كميسيون ماده يك به دور از فشار ها به تصويب دولت برسد، بازار تلفن همراه به آرامش رسيده و قاچاق گوشي به حداقل خواهد رسيد.با اين مصوبه سهم دولت نيز از محل واردات قانوني گوشي حفظ مي‌شود.
در ضمن گارانتي رسمي نيز جايگزين گارانتي قاچاق كه اكنون بازار گوشي را تسخير كرده است، مي‌‌شود.اكنون بيش از 90 درصد بازار گوشي به گفته برخي از كارشناسان در اختيار قاچاقچيان است.

اكنون يكي از معضلات بازار گوشي فعاليت آسوده قاچاقچيان به خاطر تعرفه بالاي واردات و حاشيه سود خوب قاچاق اين محصول است كه به نوعي دولت و مصرف‌كننده و نمايندگي‌ها را دچار مشكل جدي كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۱۲:۱۸

از ابتدا هم مشخص بود داستان تولید گوشی همراه هیچگاه اجرایی نخواهد شد.
گوشی تلفن همراه با خودرو تفاوت داشته و توان مهار قاچاق ان به مراتب سخت تر است.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۱۱:۱۴

سياست درست وپايدار درمورد توليد گوشي همراه نداريم ودرنتيجه هميشه منافع ملي ما ضزبه ميخورد ده درصد تعرفه واردات رادراختيار توليد كنندگان قراردهند تامتضرر نشوند

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۱۰:۴۸

مبارزه با قاچاق گوشي تلفن همراه با توجه به امکان ردگيري آن از طريق شماره IMEI بسيار ساده است و نيازي به کاهش تعرفه و واگذاري بازار داخل به اجانب نيست

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۱۰:۳۶

تا آنجا که بنده اطلاع دارم بعد از افزايش تعرفه‌ها، بيش از 20 ميليون دلار از طرف بخش خصوصي براي توليد گوشي تلفن همراه در کشور سرمايه‌گذاري شده است. راستي چه کسي پاسخگوي اين اجحافي خواهد بود که به اين توليد کنندگان روا شده است؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۱۰:۳۰

راه مبارزه با قاچاق پاک کردن صورت مسئله نيست. چرا بازار 3 ميليارد دلاري اين محصول را دو دستي به شرکتهاي خارجي تقديم کنيم؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ۰۹:۳۶

بر اساس آمار ها، در سال 1384، يعني درست يک سال قبل از افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به 60%، ميزان قاچاق گوشي تلفن همراه از نظر تعداد در حدود 40% و از نظر ارزشي بيش از 60% بوده است يعني در زمانيکه تعرفه واردات تنها 4% بود.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۱۹ ۲۳:۴۸

کار درستی انجام داداند حتی اگر به زیر 10 در 100 هم می آوردند کار درستی بود کافی است شما سری به بازار های موبیل بزنید وقتی هزاران گوشی قاچاق در روز معامله میشود و سود آن به جیب قاچاق چیان می رود
چرا باید قانونی و با ضمانت و پرداخت عوارض معقول وارد نشود .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.