به دلیل انجام حرکت ناپسند برابر سیتی
ویلشر بازی با چلسی را از دست داد
اتحادیه فوتبال انگلیس هافبک آرسنال را به دلیل حرکت ناپسند در دیدار برابر منچسترسیتی دو بازی از همراهی تیمش محروم کرد.
به گزارش ایسنا، جک ویلشر در بازی برابر منچسترسیتی در اعتراض به هواداران این تیم حرکت ناپسندی را برابر هواداران تیم میزبان از خود نشان داد که باعث اعتراض زیادی شد.
اتحادیه فوتبال انگلیس پس از بازبینی حرکت توهینآمیز جک ویلشر این بازیکن را از همراهی تیمش در دو بازی محروم کرد تا جک ویلشر بازی حساس این هفته آرسنال برابر چلسی را از دست دهد.
اتحادیه فوتبال انگلیس در بیانیهای درباره محرومیت ویلشر اظهار کرد: حرکت هافبک آرسنال بسیار زننده بود و این محرومیت برای این بازیکن لحاظ شده است. این در حالی بود که در سال 2011 لوئیز سوارس به دلیل انجام این حرکت 20 هزار پوند جریمه و یک بازی از همراهی تیمش محروم شده بود.
آرسنال دوشنبه در هفته هفدهم لیگ برتر در دیداری حساس در خانه میزبان چلسی است. در صورتی که آرسنالیها در این دیدار شکست بخورند، صدر جدول را به آبیها لندن تحویل خواهند داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.