آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
2بازدید

سرقت اینترنتی از حساب نامزد سابق

نامزد سابق که از حساب دختر جوان سرقت می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش جام جم، چندی قبل زن جوانی با حضور در پلیس فتای چابهار، از سرقت اینترنتی حسابش خبر داد. با اعلام شکایت زن جوان، موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت و با کنترل حساب بانکی شاکی، اقدامات فنی برای شناسایی سارق یا سارقان آغاز شد.

با بررسی های تخصصی و مدارک به دست آمده، ماموران به نامزد سابق شاکی مظنون شدند که پس از هماهنگی قضایی، وی دستگیر و به مرکز پلیس منتقل کردند.

متهم پس از مواجهه با مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اعتراف و عنوان کرد: با توجه به این که نامزدم قبلاً برای انجام عملیات بانکی اطلاعات حساب خود را در اختیار من قرار داده بود، پس از جدایی برای انتقام گیری، از حسابش سرقت کردم.

فرمانده انتظامی شهرستان چابهار به شهروندان توصیه کرد از ارائه اطلاعات حساب خود به دیگران خودداری کنند و به صورت دوره ای رمز کارت و رمز دوم حساب خود را تغییر دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.