آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۲

اذیت و آزار زن ومرد سوری مقابل فرزندانشان

شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک، ویدیویی را به اشتراک گذاشته اند که درآن عناصر تکفیری در سوریه، با هتک حریم یک خانواده سوری، به پدر و مادر این خانواده در مقابل چشمان فرزاندشان اهانت و بدرفتاری می کنند.

اذیت و آزار زن ومرد سوری مقابل فرزندانشان
به گزارش شبکه العالم، در این فیلم مهاجمان تکفیری با رفتاری غیرانسانی و توهین آمیز، حجاب زن سوری را برداشته و موهای این زن و شوهر سوری را تراشیدند. این زن و مرد سوری با لهجه سوری سخن می گویند.

عناصر مسلح به این علت که برادر همسر این مرد سوری با دولت سوریه همکاری می کند، این خانواده را مورد آزار و اذیت قرار دادند.

گفتگوی میان پدر خانواده و عناصر مهاجم نشان می دهد که متجاوزان می خواستند این پیام را به برادر همسر مرد صاحبخانه که ابوحیدر نام دارد ، برسانند.

عناصر متجاوز علاوه بر تراشیدن سر مرد و زن سوری ، آنان را کتک زده و با توهین به آنان ، الفاظ بسیار زشتی به کار بردند که نشان دهنده انحطاط اخلاقی و رفتاری آنان است.

هنوز صحت این نوار ویدیویی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، تایید نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۲۲ ۰۹:۱۵

خدا لعنتشون کنه. تفنگ دستشون گرفتن فکر میکنن قدرتمندترین افرادن خبر از بزرگی خدا ندارن.

سید کاظم۱۳۹۲/۱۰/۲۲ ۰۹:۰۱

خدا لعنت کند این تکفیری هارو که بویی از انسانیت نبردهاند . انسان حاظر است بمیرد ولی نبیند ناموسش را بازیچه و مورد آزار قرار میدهند واقعا قلب انسان از دیدن این صحنه ها درد میگیرد. خدایا شر هر چی وهابی وتکفیری وسلفی است ازسر مسلمانان واقعی کوتاه بفرما. آمین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.