آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

توقیف خودرویی با 4.7 میلیون تومان جریمه

رییس پلیس فرماندهی انتظامی چهارمحال وبختیاری گفت: ماموران پلیس راه چهارمحال وبختیاری این خودرو را در محور ارتباطی بروجن به لردگان و استان خوزستان توقیف کردند.

توقیف خودرویی با 4.7 میلیون تومان جریمه
رییس پلیس فرماندهی انتظامی چهارمحال وبختیاری از توقیف یک دشتگاه خودرو پژو 405 با 47 میلیون و 600 هزار ریال جریمه در این استان خبرداد.

سرهنگ ˈ حمزه رفیعیˈ در گفت و گو با ایرنا، گفت: ماموران پلیس راه چهارمحال وبختیاری این خودرو را در محور ارتباطی بروجن به لردگان و استان خوزستان توقیف کردند.

وی اضافه کرد: بر اساس ماده 8 قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی، خودروهایی که جریمه آن بیش از یک میلیون ریال باشد و مالک نیز ظرف مدت یکماه نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، برابر مقررات، برخورد قانونی صورت می گیرد.

سرهنگ رفیعی با تاکید بر قاطعیت پلیس بر اجرای قانون، افزود: پلیس برای ارتقاء امنیت ترافیکی شهروندان با اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی، با رانندگان متخلف برخورد می کند.

رییس پلیس فرماندهی انتظامی چهارمحال وبختیاری تاکید کرد:گشت های محسوس و نامحسوس پلیس در جاده های ارتباطی استان بر نظم ترافیکی نظارت می کند.

جاده ارتباطی بروجن به لردگان و خوزستان از محورهای ترانزیتی کشور است که استان های مرکزی را به جنوبی و جنوب غربی کشور متصل می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.