آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

کوهنورد دورودی پس از 5 روز، زنده پیدا شد

کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی عملیات EOC جمعیت هلال احمر لرستان، از پیدا شدن کوهنورد دورودی خبر داد.

عزیزعلی امرایی در گفت‎وگو با ایسنا، افزود: با سپری شدن پنج روز از ناپدید شدن محمد لشنی که به‎منظور فتح "پریزکوه” دل به کوه زده بود، سرانجام جستجوها نتیجه داد و این کوهنورد پیدا شد.

وی با اعلام زنده بودن این کوهنورد ادامه داد: این کوهنورد صبح امروز با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

امرایی یادآور شد: وی در اثر سقوط از صخره دچار آسیب‎دیدگی شده بود که به منطقه‎ پاتاف پناه می‎برد و پنج شبانه‎روز در آنجا می‎ماند.

به گزارش ایسنا، محمد لشنی روز جمعه هفته گذشته در ارتفاعات "پریزکوه" شهرستان دورود ناپدید شده بود. شنبه 26 بهمن‌ماه ساعت 10 و 30 دقیقه، خبر ناپدید شدن این کوهنورد به هلال‌احمر شهرستان دورود گزارش می‌شود. در روزهای اول با اینکه گشت هوایی توسط هلی‌کوپتر هلال‌احمر در منطقه مذکور صورت گرفت، اما ردی از این کوهنورد پیدا نشد، این در حالی بود که بدلیل آنکه گفته می‎شد اواسط هفته هوای منطقه مه‎آلود می‎شود، امیدها برای پیدا شدن لشنی کم شده بود.

لشنی با سابقه بیش از 15 سال در رشته کوهنوردی و صخره‌نوردی در هیئت کوهنوردی و خانه کوهنورد دورود مسئولیت‌های متعددی داشته است. وی مسئول فنی گروه کوهپیمایی سایپا، نماینده انجمن کوهپیمایی ایران در دورود نیز هست.

لازم به ذکر است؛ کوه "پریز" در 10 کیلومتری جنوب شرقی دورود قرار دارد. جنوب "پریز" به دره‌ معروف "نی‌گاه" متصل است. ارتفاع "پریز" 3095 متر و یکی از زیباترین کوه‌های ایران به شمار می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نیلو۱۳۹۲/۱۲/۰۲ ۱۵:۱۲

همشری ماست درواقع باید از دوستانه کوهنوردش ومردم نه هلال احمرو استان که حتی رحم به جوونیش نکردن وبه خاطر ی سری مسایل الکی بهشون هلیکوپترندادن که دنبالش بگردن!!!!!!!!!!!!

رامين۱۳۹۲/۱۲/۰۱ ۰۸:۵۹

باسلام ازهمدلي هم وطنان عزيز كه دست ازتلاش براي نجات ايشان برنداشتند تقديروتشكرمي نماييم اميد كه اين همدلي به همه عرصه ها تسري يابد

علی جهانور۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۲۲:۳۷

خدا رو شکر.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۸:۳۲

کوهنوردان افراد دانا و منطقی هستند.بی گدار به آب نمیزنند وکمتر حادثه میافرینند

مریم۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۳:۴۹

آفرین به مهارتش که تونسته 5 شبانه روز زخمی دوام بیاره

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۰:۳۰

خداروشکر...

کوهنورد۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۰۹:۰۸

اززحمات افراد نجات تشکر میکنیم وخوشحال هستیم که زحمات به نتیجه رسید وکوهنورد عزیز نجات یافت امیدوارم که حالش خوب باشد .وتولد دوباره اش راتبریک می گویم .

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۰۴:۵۴

خدا سلامتش بداره
۴ سال پیش در یک برنامه کوهنوردی همراهش بودم
مرد نازنینی هست
لشنی جان امیدوارم حالت زود خوب بشه
هادی

زهرا۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۱:۴۵

خداروشکر.از پیدا شدنش خوشحال شدم. زنده باشی کوهنورد

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۱:۱۵

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۲۱:۰۸

یه نفری رفته؟

دورود۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۵:۲۱

خدارو شکر که سالمند
کوه های اطراف شهر دورود از دامنه رشته کوه زاگرس و قله اشترانکوه می باشند که معروف به آلپ ایران است . بسیار زیباست

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۵:۰۵

خدا رو شکر

کیومرث۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۴:۳۳

خدایا بی نهایت سپاس....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.