آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4152بازدید

حریف پرسپولیس فینالیست شد

تیم فوتبال الشباب - یکی از حریفان پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا - با برتری مقابل الحزم به دیدار نهایی سی و چهارمین دوره مسابقات فوتبال جام ولیعهد عربستان راه یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام ولیعهد عربستان شب گذشته با برگزاری یک بازی آغاز شد که طی آن تیم الشباب با نتیجه 3 بریک از سد الحزم گذشت و به دیدار نهایی این رقابت‌ها راه یافت.

برای الشباب در این بازی عبده عطیف (7)، ناصر الشمرانی (69 - پنالتی) و حسن معاذ فلاته (73) گلزنی کردند و تک گل تیم الحزم توسط ولید الجیزانی در دقیقه 56 از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

"تیم الشباب در گروه دوم مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا با تیم‌های پرسپولیس ایران، الغرافه قطر و تیم اول مرحله پلی‌اف رقابت خواهد کرد."

در دیگر دیدار از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام ولیعهد عربستان امشب تیم‌های الهلال و النصر مقابل هم صف آرایی می کنند تا تیم برنده دیدار آنها روز جمعه نهم اسفندماه برای کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها به مصاف الشباب برود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.