آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

نبی:ادینهو هیچ مدرکی به فدراسیون نداده

دبیر فدراسیون فوتبال ایران و سرپرست تیم ملی می‌گوید بازیکن برزیلی تیم مس کرمان برای تغییر تابعیت و حضور در تیم ملی در جام جهانی مدرکی را تحویل فدراسیون فوتبال ایران نداده است.

به گزارش مهر، لوسیانو ادینهو در روزهای گذشته در مصاحبه با یک روزنامه برزیلی و همچنین خبرگزاری‌های داخلی تاکید کرده است که پس از صحبت‌های کارلوس کی‌روش، مدارکش را برای تغییر تابعیت و حضور در تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل تحویل فدراسیون فوتبال داده است. وی همچنین تاکید کرده بود که پیراهن شماره 30 تیم ملی را خواهد پوشید.

مهدی محمدنبی دبیر فدراسیون فوتبال صبح امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تغییر تابعیت ادینهو، اظهار کرد: این بازیکن در روزهای گذشته چنین صحبت‌هایی را مطرح کرده بود ولی هیچ چیزی تحویل فدراسیون فوتبال نداده است.

نبی ادامه داد: من روز گذشته هم از خراطی (رئیس دپارتمان‌هاي تیم های ملی) هم سئوال کردم. او گفت که ادینهو نه به فدراسیون فوتبال آمده و نه مدرکی را برای تغییر تابعیت تحویل ما داده است.

دبیر فدراسیون فوتبال در خصوص جلسه ادینهو با کی‌روش و موافقت سرمربی تیم ملی با حضور این بازیکن در تیم ملی هم گفت: من از این مسئله اطلاعی ندارم و در جریانش نیستم.

نبی در پایان درباره وضعیت انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال امید ایران هم تصریح کرد: قرار بود هادی آیت اللهی (نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال) در کمیته فنی جلسه‌ای در این خصوص داشته باشند. باید از آنها در این خصوص سئوال کنید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.