آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دستگیری جاعلان فیش سبد کالا

دادستان عمومی و انقلاب استان ایلام گفت:جاعلان فیش های دریافت سبد کالا در ایلام دستگیر و روانه زندان شدند.

به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی دادگستری ایلام، حشمت الله شریفی گفت: بر اساس گزارشی به پلیس 110 ایلام واصل به این مضمون که شخصی 47 ساله با استفاده از فیش های جعلی اقدام به دریافت مقدار هفتاد قلم کالا از قبیل برنج و مرغ سبد کالا از فروشگاه رفاه واقع در بلوار شهید بهشتی ایلام کرده است .

او گفت: در این رابطه با پرونده ای در شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ایلام تشکیل و متهم پس از دستگیری و تفهیم اتهام جعل و شروع به کلاهبرداری با قرار وثیقه روانه زندان شد.

دادستان عمومی و انقلاب استان ایلام گفت: بعد از تحقیقات صورت گرفته از متهم وی اقرار به جعل فیش های دریافت سبد کالا می کند و در نهایت همدست او بنام حسین نیز به اتهام جعل دستگیر و او نیز با تودیع وثیقه آزاد است.

او گفت: پرونده در حال حاضر در شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ایلام به منظور بررسی بیشتر و شناسایی متهمان احتمالی دیگر مفتوح به رسیدگی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.