آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2957بازدید

امشب ماه در نزديكي زهره است

امشب از ديد ما، ماه در نزديكي سياره زهره ديده مي‌شود.

حميد رضا شهشهان منجم آماتور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اعلام اين خبر افزود: اين مقارنه فرصتي فراهم مي‌كند تا افرادي كه اين سياره پرنور منظومه شمسي را نمي‌شناسند، با كمك ماه آن را شناسايي كنند.
وي ادامه داد: يك ساعت پس از غروب خورشيد، هلال باريك ماه نزديك به 20 درجه از افق مغرب ارتفاع خواهد داشت و سياره زهره به صورت جرمي بسيار درخشان، در فاصله 5/5 درجه‌اي بالاي آن به زيبايي جلب نظر مي‌كند.
شهشهان گفت: به تدريج از ارتفاع اين دو كاسته مي‌شود و موانع افق، ممكن است ديدن آن‌ها را با مشكل مواجه كنند. ماه در ساعت 20:25 و زهره در ساعت 20:50 غروب خواهند كرد. تا پيش از غروب و كاهش ارتفاع اين دو جرم پرنور آسمان شب، مي‌توانيم به تماشاي زيبايي آن‌ها بنشينيم.

به گزارش فارس، زهره دومين سياره منظومه شمسي از نظر نزديكي به خورشيد است و به خاطر انعكاس شديد نور خورشيد از ابرهاي جو آن، از ديد ما بسيار پرنور ديده مي شود. در واقع از ديد ساكنين زمين، اين سياره پس از خوشيد و ماه، درخشان ترين جرم طبيعي در آسمان است. زهره از نظر اندازه، بسيار شبيه كره زمين است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.