در صورت امضای قرارداد ارسالی
مربی ژاپنی برای تیم بیسبال جوانان
«توما ایروکاو» مربی ژاپنی بیس بال، در صورت امضای قرارداد ارسالی از سوی فدراسیون، از ماه آینده هدایت تیم جوانان کشورمان را برعهده میگیرد.
به گزارش تسنیم و به نقل از فدراسیون انجمنهای ورزشی، قرارداد «توما ایروکاوا» مربی ژاپنی بیس بال ارسال شد تا وی پس از امضای آن ، از ماه آینده کار خود را در راستای پشتوانه سازی و استعداد یابی و همچنین هدایت تیم ملی جوانان کشورمان شروع کند.
قرار است وی به مدت یک سال در این خصوص با انجمن بیس بال و سافت بال کشورمان همکاری کند و با حضور در استانهای مختلف، چهره های مستعد را شناسایی و به آموزش آنان بپردازد.
در این خصوص " کیوان صفاییان " دبیر انجمن بیس بال و سافت بال به سایت خبری فدراسیون انجمن های ورزشی گفت: در دوره تازه حیات این انجمن، مقوله آموزش و پایه سازی در اولویت قرار دارد و ما بنا داریم با جذب این مدرس ژاپنی، پشتوانه سازی کنیم و جوانان آتیه دار را کشف و آنان را برای فردایی بهتر آماده کنیم .
وی با تاکید بر اینکه راه اندازی تیم ملی جوانان بیس بال برای نخستین بار است که در کشورمان به وقوع می پیوندد، افزود: به این منظور قرارداد توما ایروکاوا را برای وی ارسال کردیم و قرار است ایشان بعداز تعطیلات نوروزی به تهران بیاید و کارش را رسما شروع کند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.