پیام تسلیت رئیس جمهوری به خاتمی

کد خبر: ۳۹۱۷۶۳
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۴ 10 April 2014
|
16717 بازدید
حسین فریدون مشاور و دستیار ارشد رئیس جمهوری شامگاه سه‌شنبه با حضور در منزل مرحوم شیخ علی اکبر صادقی پیام تسلیت حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری را به سیدمحمد خاتمی ابلاغ کرد.

به گزارش ایرنا، جمعی از مسئولان و شخصیت‌های سیاسی با حضور در منزل مرحوم شیخ علی اکبر صادقی، پدر همسر سیدمحمدخاتمی رئیس جمهوری اسبق کشورمان، به وی تسلیت گفتند.

پیش از این نیز اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری برای ابراز همدردی با سیدمحمدخاتمی در منزل مرحوم صادقی حضور یافته بود.

مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نصرالله جهانگرد معاون وی، احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران و کمال خرازی وزیر خارجه دولت اصلاحات از دیگر کسانی بودند که در منزل مرحوم دکتر صادقی حضور یافتند و به خاتمی تسلیت گفتند.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟