آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

رسایی:«9 دی» رفع توقیف شده است

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرونده قضایی مهدی هاشمی، گفت: اسناد خارجی پرونده مهدی هاشمی در حال ترجمه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید رسائی بعدازظهر امروز دوشنبه در حاشیه گردهمایی ناگفته‌های سیاست خارجی دولت تدبیر و امید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قوه قضائیه در حال ترجمه اسناد خارجی پرونده مهدی هاشمی است و در صورت احراز اتهام وارد عمل شده و به این موضوع رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت پرونده کرسنت بیان کرد: این پرونده در حال حاضر در مرحله سؤال آقای نادران از زنگنه است و اکنون متأسفانه این مسئله در دستور کار مجلس قرار نمی‌گیرد و هیئت رئیسه برخلاف آئین‌نامه عمل می‌کند.

عضو کمیسیون اصل نود در خصوص هفته نامه 9 دی، ادامه داد: در حال حاضر این هفته نامه با پیگیری های صورت گرفته از توقیف خارج شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.