آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

هشت سال بی‌خوابی والدین برای فرزندان!

بر اساس پژوهش دانشمندان انگلیسی، والدین تا زمانی که فرزندشان 30 ساله می‌شود، ساعت‌ها خواب را که معادل هشت سال بی‌خوابی است به دلیل نگرانی و بیداری‌های شبانه از دست می‌دهند.

بر اساس پژوهش دانشمندان انگلیسی، والدین تا زمانی که فرزندشان 30 ساله می‌شود، ساعت‌ها خواب را که معادل هشت سال بی‌خوابی است به دلیل نگرانی و بیداری‌های شبانه از دست می‌دهند.

به گزارش ایسنا، در حالی که ممکن است والدین فکر کنند شب‌های ناآرام آن‌ها با بزرگ‌شدن نوزادشان کاهش می‌یابد، تحقیق جدید نشان می‌دهد والدین زمانی که کودکانشان به نوجوانی یا بزرگسالی می‌رسند، خواب بیشتری را از دست می‌دهد.

این موضوع عمدتا به این دلیل است که والدین نگران به منزل‌ نیامدن فرزندان یا دچار مشکل‌شدن آن‌ها هستند.

همچنین، با بازارهای شغلی کنونی، دغدغه‌ والدین بر سر یافتن شغل توسط فرزاندانشان، آن‌ها را شب‌ها بیدار نگه می‌دارد؛ همچنین هنگام بیرون‌رفتن فرزندان، نداشتن تماس با آن‌ها و نگرانی‌هایی درباره رانندگی یا یادگیری رانندگی توسط فرزندان نیز از عوامل نگرانی و بی‌خوابی‌های شبانه است.

با این حال، در حالی که استقلال فرزندان، ترس‌های زیادی برای والدین به همراه دارد، زندگی آغازین فرزند همچنین موجب استرس والدین می‌شود و 27 درصد از سوژه‌های شرکت‌کننده در این مطالعه مدعی‌اند نگرانی‌هایشان بیشتر در سنین 12 تا 17 سالگی بوده و این که آن‌ها در این بازه زمانی در هر ماه، هفت شب نمی‌خوابند.

تا سن 30 سالگی، یک فرزند 3096 شب بدون خواب را برای والدین به ارمغان می‌آورد و این میزان معادل 8.4 سال است.

در حالی که 54 درصد مادران شرکت‌کننده در این نظرسنجی نگرانی بیش از اندازه خود را اعلام کردند، این رقم برای پدرها 34 درصد بود.

جد مک‌ایوان، مدیر سایت Ergoflex و مسئول این نظرسنجی گفت: بی‌خوابی‌های شبانه برای والدین معادل بیش از 8.4 سال است و زمانی که والدین تصمیم به داشتن بیش از یک فرزند می‌گیرند، این میزان به مقدار قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سایلنت۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۶:۰۲

اگه تو ایران آمار بگیرند شک نکن 18 ساعت می شه
چون نگرانی از اعتیاد و دزد و ....هم بیار روش

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۵:۰۵

راست مي‌گه به خدا، من اين موضوع رو در مادرم به عينه ديدم، واقعا از دست بچه‌هاشون خيلي بي‌خوابي كشيدن و مي‌كشن. خدا بهشون سلامتي بده.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۴:۰۹

در اران به علت بار گرانی اقتصادی بر دوش این قشر به 20 سال هم میرسد

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۴:۰۷

تو ایران باید تا آخر عمر نگران فرزندان خود باشیم: شغلشون، ازدواج و...ارث و ...

گمنام۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۳:۱۰

هر کی خربزه میخوره پای لرزشم باید بشینه. بچه که تقاضای تولد نکرده بود

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۱:۰۹

حالا تصور کنید آنهایی که قرار است 5 تابچه داشته باشند !!!!!!!

مهدی۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۱۰:۵۵

درست است که والدین نگران ما بودند و شبها را با نگرانی سر می کردند، اما اولا توکل به خدا داشتند و اطمینان به اینکه خدا مشکلات را حل می کند، دوما ما هم نوعی تربیت شده ایم که از سن پایین غمخوار پدر و مادر بودیم.
اینها که به دست آورده اند مخصوص زندگی بدون اعتقاد به خدا و غیر انسانی است و کاملا هم درست است. اما ربطی به زندگی ما ندارد.
برای توجه نوشتم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.