آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

در ديدار با مديرعامل باشگاه پرسپوليس

قول رحيمي براي حل مشکلات نوري

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد حل مشکلات مربوط به قرارداد فصل گذشته محمد نوري، به اين بازيکن قول مساعد داد.

محمد نوري هافبک تيم فوتبال پرسپوليس که شايعه حضورش در جمع آبي پوشان نيز با وجودي که يک سال ديگر با قرمز پوشان قرارداد دارد به گوش مي‌رسد، صبح امروز پس از اينکه روز گذشته مبالغي بابت طلب فصل گدشته به حساب بازيکنان واريز شد، به ديدار رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس رفت و با وي گفت‌وگو کرد.

به نقل از فارس، با توجه به مشکلات مربوط به قرارداد فصل گذشته وي با باشگاه، در اين جلسه رحيمي به او قول داد که تا روز يکشنبه مشکلاتش را حل کند.

در اين جلسه هيچ صحبتي از جدايي نوري از قرمزپوشان و يا دريافت رضايت نامه از باشگاه براي فصل آينده نشد.

همچنين نماينده رضا حقيقي هافبک ملي‌پوش تيم فوتبال پرسپوليس نيز صبح امروز بابت برخي مشکلات اين بازيکن به باشگاه پرسپوليس رفت و با مديرعامل قرمزپوشان ديدار و گفت و گو کرد.

در اين ديدار توافقي حاصل نشد و تکليف 800 ميليون طلب رضا حقيقي و يک خودرو بدون سند روشن نشد.

مشخص نيست با اين وضعيت آيا رضا حقيقي در فصل آينده در جمع قرمزپوشان خوداهد ماند و يا اين تيم را ترک خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.