آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

وقتی جومونگ اسطوره می‌شود!

یک ناشر با اشاره به کتاب نخواندن مردم گفت: وقتی مردم اسطوره‌هایی مثل آرش را نمی‌شناسند جومونگ برای آن‌ها به اسطوره تبدیل می‌شود.

یک ناشر با اشاره به کتاب نخواندن مردم گفت: وقتی مردم اسطوره‌هایی مثل آرش را نمی‌شناسند جومونگ برای آن‌ها به اسطوره تبدیل می‌شود.

صالح رامسری - مدیر انتشارات معین - در گفت‌و‌گو با ایسنا، علت پایین‌ آمدن تیراژ کتاب‌ها را بی‌اعتمادی مردم به کتاب‌ها، گران شدن هزینه تولید و نبود فرهنگ مطالعه در بین ایرانیان عنوان کرد و گفت: از نیمه دوم دولت نهم یعنی اولین دوره ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد، وزارت ارشاد روندی را در ممیزی آثار در پیش گرفت که ادامه آن باعث به‌وجود آمدن حس بی‌اعتمادی مردم نسبت به آثار منتشرشده شد و همین موضوع باعث شده است که مردم کتاب نخرند.

او اظهار کرد: مثلا ما در همین انتشارات معین کتاب‌های احمد محمود را منتشر می‌کردیم، اما با روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد دیگر به ما اجازه چاپ این کتاب‌ها را ندادند. در همین نمایشگاه امسال وقتی کودکان برای خرید کتاب «قصه‌های مجید» به ما مراجعه می‌کردند می‌گفتند که چاپ قدیمی آن را به ما بدهید و وقتی از آن‌ها سوال می‌کردیم که چرا چاپ قدیمی کتاب‌ها را می‌خواهید می‌گفتند چون آن‌ها سانسور نشده است.

این ناشر در ادامه به گرانی قیمت تمام‌شده کتاب در چند سال اخیر و نقش آن در پایین آمدن استقبال مخاطبان از کتاب و در نهایت پایین آمدن تیراژ آن‌ها اشاره کرد و گفت: متأسفانه در دولت آقای احمدی‌نژاد به دلیل تحریم برای کشور مشکلاتی به وجود آمد که این مشکلات در حوزه کاغذ مدیریت نشد و این موضوع به خارج شدن کتاب از سبد کالای خانواده‌ها انجامید.

رامسری همچنین درباره نبود فرهنگ مطالعه در خانواده‌های ایرانی گفت: مردم ما عادت به مطالعه ندارند و آموزش و پرورش و معلمان از کودکی خواندن کتاب و ادبیات را به دانش‌آموزان یاد نمی‌دهند، به همین خاطر است که در جوانی و بزرگسالی نیز مطالعه نمی‌کنند و وقتی مطالعه نمی‌کنند، نمی‌توانند فکر کنند و درباره موضوعات مختلف تحلیل داشته باشند.

او اضافه کرد: در آینده ممکن است هر بلایی سر این مردم بیاید، چون آن‌ها حرف‌های هر جای دنیا را به راحتی باور می‌کنند و در نتیجه غریبه‌ها و ماهواره‌ها به راحتی هر جور که بخواهند می‌توانند آن‌ها را بازی دهند، چون آن‌ها از تاریخ و فرهنگ خود بی‌اطلاع هستند و چیزی از آن نمی‌دانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ابوالفضل۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۹:۲۸

در ایران مثل کره نمیتونن صحنه هایی با زیبایی و کیفیت جومونگ 1و 2 و تاجر بوسان و الانم سرزمین آهن بسازن متاسفانه ایران هم تو همه فیلمها همیشه صحنه هایش بیابانی ست انگار که ما جنگل و باغ و مرتع نداریم به خاطر این فیلمها نمیتونن جذابیت صحنه ای داشته باشند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۷:۱۹

پول ندارم کتاب بخرم می‌فهمید؟ پول ندارم؛ وگرنه من عاشق کتاب هستم. مجله هم دوست دارم اما شیر و گوشت و مرغ و کرایه تاکسی و کرایه خونه برام مهم‌تره که تازه برای اون‌ها هم کم دارم!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۵:۳۶

بد نبود ناشر محترم توجه بفرمایند که مردم جومونگ را باخواندن کتاب نشناخته اند! لذا اگر صداوسیمای محترم یک سریال از آرش می ساخت قطعا توجه مردم بیشتر جلب می شد.

ایراندوست۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۵:۱۲

علاوه برعلل یادشده مردم نیزبدلیل مشغله ومعضلات اقتصادی فرصت کافی برای مطالعه ندارندهمانطورکه مافرصت ورغبت مطالعه تاریخ کره رانداشته ایم امافرصت وعلاقه برای دیدن‌یک فیلم مهیج ماراباجومونگ اشناکردپس اگرفیلمسازان وصداسیماسعی درشناساندن اسطوره های ایرانی مانندٱرش وکاوه ٱهنگر،ٱریوبرزن و...ازطریق مجموعه های تلویزیونی نماینددیگرجومونگ اسطوره نمیشود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۴:۲۶

( جهت اطلاع علاقه مند به فرهنگ ایران) سریال جومونگ از سیمای ابران پخش شد نه از ماهواره .

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۳:۱۴

مشکل مردم نیستند مشکل کارگردان و فیلم سازان هستند که از اسطوره های ایرانی فیلم نمی سازند...............

پالس مثبت۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۲:۵۵

از چی بگم ازجومونگی بگم که شده سنبل رشادت ایران براش شده صندوق تجارت ...

ایمان۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۲:۵۰

صدا و سیما چرا به این ضد فرهنگسازی مشغول است؟ در حالی که رسانه سلیقه ساز جامعه است چرا فیلم ها و سریال های بی محتوایی مثل جومونگ، افسانه بادها، افسانه آهن و .... خریدای و پخش می شود.

لاله۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۲:۲۰

خوب اين تقصير صدا وسيماست كه اين سريالهاي بي كيفيت را پخش ميكنند ولي در مورد اسطوره هايمان نه تنها برنامه اي نميسازند بلكه ميبينيم مجسمه هايشان هم از سطح شهر جمع ميكنند

سینا۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۲:۰۶

خوب برای اینکه مردم را از گذشته خودشون جدا کنند و الغا کنند که اسطوره و گذشته قابل افتخاری ندارند,چنین سریالها و قهرمانهای خارجی را به خورد ما میدهند اما اینگونه برنامه ها گذرا میباشد و هیچوقت کسی نمیتواند افتخار و فداکاری های نیاکان مارا در پابرجا نگاه داشتن این کشور را انکار و زیر سوال ببرد.

علی۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۲:۰۵

خوب بجای این همه فیلمها و سریالهای مضخرف که ساخته میشه فیلم یا سریاهای با داستان واقعی و تاریخی بخصوص تاریخ ایران درست نمیکنند که
همه مردم با تا ریخ و فرهنگ گذشتگانمان
اشنایی پیدا کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.