آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2206بازدید

شکل‏گیری سياه‌ترين سناريوي آب‌وهوايي

يکي از پژوهشگران مؤسسه تحقيقات پوتسدام مي‌گويد: از آخرين گزارش گروه بين دولتي کارشناسان براي تحقيق درباره تحولات آب و هوايي مشخص شد انسان به ميزان 90 درصد منشأ تغيير اقليمي است که به ميزان بسيار تعادل جهاني را بر هم می‌زند.

روزنامه «لوموند» نوشت: سياه‌ترين سناريوهاي آب و هوايي در حال شکل‌گيري است.

اين روزنامه در شماره امروز خود نوشت: در حالي که نه ماه به کنفرانس کپنهاگ با هدف طرحي براي کاهش گازهاي گلخانه‌اي مسئول گرمايش زمين باقي مانده است، به نظر مي‌رسد رسيدن به توافق امکانپذير نباشد.حدود دو هزار دانشمند در روزهاي دهم تا دوازدهم مارس در پايتخت دانمارک براي بررسي مشکلات آب و هوايي گرد هم آمدند.

يکي از پژوهشگران مؤسسه تحقيقات پوتسدام مي‌گويد: از آخرين گزارش گروه بين دولتي کارشناسان براي تحقيق درباره تحولات آب و هوايي مشخص شد انسان به ميزان 90 درصد منشأ تغيير اقليمي است که به ميزان بسيار تعادل جهاني را بر هم می‌زند.

يکي از دانشمندان دانشگاه کپنهاگ مي‌گويد: ما از زمان انتشار آخرين گزارش در سال 2007 تلاش کرده‌ايم واقعيت امر را گوشزد کنيم و اميدواريم دولت‌ها اين مسئله را درک کنند.

اين گزارش با حضور 2500 پژوهشگر از 130 کشور جهان تهيه شد.گزارش بعدي تا سال 2014 منتشر نخواهد شد.

کميته دانشمندان کنفرانس اعلام کرد: آخرين مشاهدات حکايت از تحقق بدترين سناريوي گزارش گروه بين دولتي درباره محيط زيست است.انتشار گازهاي گلخانه‌اي به شدت رو به افزايش است و سيستم اقليمي از هم اکنون دستخوش تحولات شده است.اين گزارش پيش‌بيني کرده بود دماي کره زمين در مقايسه با دوران قبل از صنعتي شدن، حدود 1/1 درجه سانتيگراد تا 4 / 6 دهم درجه تا پايان قرن افزايش خواهد يافت.

يکي از پژوهشگران مؤسسه تحقيقات پوتسدام مي‌گويد: سطح اقيانوس‌ها تا سال 2100 مي‌تواند 75 تا 190 سانتيمتر بالا بيايد که اين رقم بيش از پيش‌بيني‌هاي گزارش گروه بين دولتي است.

به گفته يکي از پژوهشگران دانشگاه اسلووني، تأثير گرمايش زمين بسيار زودهنگام و بسيار سريع از زمان پيش‌بيني شده خواهد بود.در فاصله سالهاي 1990 و 2006، جهان شانزده سال بسيار گرمتر را از سال 1880 که نشان‌دهنده آغاز قرن صنعتي بود سپري کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.