آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

فرار یک ایرانی از اسارت دزدان دریایی سومالی

یک ملوان ایرانی به همراه 10 دریانورد دیگر که از چهار سال پیش در اسارت دزدان دریایی سومالی بودند روز شنبه گریختند و اکنون در کنیا به سر می برند.

یک ملوان ایرانی به همراه 10 دریانورد دیگر که از چهار سال پیش در اسارت دزدان دریایی سومالی بودند روز شنبه گریختند و اکنون در کنیا به سر می برند.
 
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه ازنایروبی، دریانوردان زندانی که در شرایط سخت و ناگواری نگهداری می شدند شامل یک ملوان ایرانی، هفت بنگلادشی، یک هندی ودو دریانورد سریلانکایی هستند.
 
براساس این گزارش ، ˈجان استیدˈ سرهنگ سابق ارتش انگلیس که در گذشته برای آزادی این افراد مذاکراتی انجام داده بود، روز شنبه گفت که این دریانوردان زندانی ازیک پنجره موفق به فرار از محل نگهداری خود شده اند.
 
استید پس از اینکه به همراه این افراد با پروازی وی‍ژه از سومالی وارد نایروبی پایتخت کنیا شد ، با اعلام این خبر گفت که حال همگی این افراد خوب است.
 
وی اعلام کرد که این افراد پس ازخروج ازمحل نگهداری خود، توسط نیروهای امنیتی منطقه ˈ گالمادوگˈ در شمال سومالی نجات یافته اند.
 
قایق این دریانوردان با نام ˈام وی البیدوˈ که با پرچم مالزی تردد می کرد ، در نوامبر 2010 (آبان 89) دزدیده شد اما این قایق ماه ژوئیه در شرایط نامساعد جوی غرق شد.
 
درجریان درگیری برای دزدیدن این قایق، یک دریانورد هندی به ضرب گلوله دزدان دریایی کشته وچهار دریانورد سریلانکایی نیز غرق شدند.
 
هفت دریانورد پاکستانی ازمیان این افراد نیز درسال 2010 پس از آنکه یک تاجر پول آزادی آنان را پرداخت کرد ازچنگ دزدان دریایی رها شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.