حکم زندان برای 5 شیعه معترض در عربستان

کد خبر: ۴۱۰۱۸۷
|
۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۵ 22 June 2014
|
3979 بازدید
دادگاهی در عربستان روز یکشنبه پنج شیعه را به جرم توهین به پرچم ملی در ناآرامی های سال 2011 در استان شرقی این کشور به سه تا شش سال حبس محکوم کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، به گفته یک مقام سعودی، این پنج جوان شیعی در ناآرامی ها، پرچم عربستان را در یک مدرسه در شهر قطیف در شرق این کشور پایین کشیدند و یک پرچم سیاه را به جای آن برافراشتند.

فرآیند محاکمه شیعیانی که در ناآرامی ها در عربستان دست داشتند از بهار سال 2013 آغاز شد و دهها تن از این شیعیان به احکام سنگین حبس و حتی برخی از آنها به اعدام محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از جده، تظاهرات در استان شرقی عربستان که اکثریت دو میلیون نفری آن را شیعیان تشکیل می دهند و از اقدامات تبعیض آمیز قدرت حاکم و نابرابری ها گله دارند، در سال دو هزار و یازده و همزمان با ناآرامی ها در بحرین آغاز شد.

این تظاهرات و تجمعات اعتراض آمیز در سال 2012 به تدریج به خشونت کشیده شد و حدود 24 نفر در درگیری های مختلف میان پلیس و معترضان کشته شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟