دستگیر مغز متفکر انفجارهای تروریستی تکفیریها
یک منبع در پلیس استان صلاحالدین در گفتوگو به «السومریة نیوز» گفت که نیروهای امنیتی یک فرمانده برجسته تکفیریهای داعش به نام «عبد الله حسن جدعان» را در جنوب تکریت دستگیر کردند.

امروز نیز عراق شاهد تداوم بحران نفوذ تکفیریها به خاک این کشور است که بیش از یک ماه ادامه دارد و امروز عملیات گسترده جدیدی برای پاکسازی کامل شهر تکریت آغاز شده است.
به گزارش« تابناک» به نقل از رسانههای عراقی، پاکسازی بیمارستان تکریت و مرگ مفتی عربستانی گروهک تروریستی داعش در شمال شهر تکریت از جمله مهمترین اخبار امنیتی صبح امروز (سهشنبه) است.
* یک منبع در پلیس استان صلاحالدین در گفتوگو به «السومریة نیوز» گفت که نیروهای امنیتی یک فرمانده برجسته تکفیریهای داعش به نام «عبد الله حسن جدعان» را در جنوب تکریت دستگیر کردند. وی مغز متفکر تکفیریها برای انفجارهای تروریستی در این استان بود.
* پایگاه خبری «المسله» عراق اعلام کرد که عملیات «شمشمیر برنده» ارتش عراق در شهر تکریت با موفقیت انجام شد و این شهر به طور کامل از تکفیریها پاک شده است.
* سرویس مبارزه با تروریسم: آغاز فرار دسته جمعی تکفیریها از تکریت
«صباح النعمان» سخنگوی رسمی سرویس مبارزه با تروریسم عراق از آغاز فرار دستهجمعی تکفیریهای داعش از تکریت خبر داد.
* کلیسای کلدانی: ۲ راهبه و ۳ بچه یتیم پس از ۴۵ روز اسارت در دستان تکفیریها در موصل آزاد شدند.
* دستگیری 9 تکفیری داعش در استان بابل
* سرویس مبارزه با تروریسم اعلام کرد: پاکسازی بیمارستان تکریت، منطقه «العوجه الجدیده»، آکادمی پلیس و مرکز فرهنگی شهر
* سرویس مبارزه با تروریسم عراق با پشتیبانی نیروی هوایی عملیات گسترده خود برای پاکسازی تکریت از تکفیریها را آغاز کرد.
* افراد مسلح به ساختمان روزنامه «التآخی» در بغداد حمله کردند و سلاحهای نگهبانان و 3 خودرو را مصادره کردند.
* مفتی سعودی تکفیری داعش به نام «أبو أسامة القحطانی» در شمال تکریت کشته شد.
منبع: فارس
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.