آخرین خبرشومر: به جنگ علیه ایران پایان می‌دهیم
2بازدید
۲

کارگر داربست سارق خانه هاي مردم از آب درآمد

کارگر داربست که از اين طريق به شناسايي منازل و ساختمان هاي مجاور محل کار خود اقدام کرده و در يک فرصت مناسب آنان را مورد دستبرد قرار مي داد، دستگير شد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ خسروري با بيان اين مطلب اظهار داشت: در پي وقوع چندين فقره سرقت منزل در شهرستان مبارکه و اعلام شکايت شهروندان به پليس موضوع به صورت ويژه در دستور قرار گاه مبارزه با سرقت پليس آگاهي قرار گرفت.

رئيس پليس آگاهي استان اصفهان ادامه داد: فردي سابقه دار که با خودروهاي مختلف اقدام به سرقت مي‌کرده است، در حين سرقت توسط عوامل گشت دستگير و در تحقيقات انجام شده از وي، به سرقت از منازل مردم اعتراف مي کند.

سرهنگ خسوري از کشف مقاديري اموال مسروقه از منزل متهم خبر داد و گفت: با اعترافات متهم سه مالخر اموال مسروقه دستگير و در منازل آنان نيز اموال مسروقه بسياري کشف و در اختيار مالباختگان قرار مي گيرد.

رئيس پليس آگاهي استان اصفهان گفت: متهم که داربست بند بوده از اين طريق منازل به شناسايي منازل و ساختمان هاي مجاور محل کار خود اقدام کرده و در يک فرصت مناسب آنان را مورد دستبرد قرار مي داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۳ ۱۱:۵۳

چه طور یک فرد متخلف که سابقه ی زندانی هم داشته به راحتی مجوز کارگرفته؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۳ ۱۴:۳۳

خوب اگه مجوز کار ندن بره دزدی؟!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.