آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

هفته نخست لوشامپيونه

توقف پاري‌سن‌ژرمن در خانه رمس

قهرمان فصل گذشته لوشامپيونه فصل جديد اين رقابت‌ها را با تساوي خارج از خانه مقابل رمس آغاز کرد.

رقابت‌هاي فصل 15-2014 ليگ دسته اول فوتبال باشگاه‌هاي فرانسه موسوم به لوشامپيونه شب گذشته (جمعه) با يک ديدار آغاز شد که طي آن تيم رمس در خانه خود پذيراي پاري‌سن‌ژرمن، مدافع عنوان قهرماني بود. شاگردان رولان بلان که فصل گذشته با اقتدار به عنوان قهرماني رسيدند در اين ديدار با نتيجه تساوي 2 بر 2 مقابل ميزبان خود متوقف شدند.

براي رمس، پرينس اونيانگو (22) و آنتونيو دووژ (34) موفق به گلزني شدند. گل‌هاي ميليونرهاي پاريس را هم زلاتان ابراهيموويچ در دقايق 7 و 63 به ثمر رساند. او البته يک پنالتي را در دقيقه 19 به هدر داد.

ديدارهاي هفته نخست لوشامپيونه امشب (شنبه) با ديدارهاي زير پيگيري مي‌شود:

باستيا- المپيک مارسي

اويان- کائن

گنگام- سن‌اتين

ليل- متس

مون‌پوليه- بوردو

نانت- لنس

نيس- تولوز

پرونده اين هفته از اين رقابت‌ها فردا (يکشنبه) با دو بازي به پايان مي‌رسد. در نخستين ديدار ليون ميزبان رن است و در آخرين بازي هفته موناکو، نايب قهرمان فصل گذشته در خانه‌ پذيراي لوريان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.