آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3949بازدید

تعطیلی بزرگ ترین بانك آمریكا

پیش تر، بانك موسوم به مرسد بانك در كالیفرنیا، با 1.7 میلیارد دلار دارایی، بزرگ ترین بانك ورشكسته ی آمریكایی در سال جاری میلادی اعلام شده بود.

درپی اعلام ورشكستگی بانك نئو فرانتیر كه یكی از بزرگ ترین بانك های ایالت كلرادو در این كشور است، ناظران ایالتی این بانك را تعطیل كردند.

به گزارش شبكه خبر ، به نقل از خبرگزاری فرانسه، شركت بیمه سپرده های فدرال در آمریكا اعلام كرد، دارایی كل بانك نئو فرانتیر كه بیست و سومین بانكی است كه از ماه ژانویه (دی) تاكنون در آمریكا بسته می شود، تا ماه میلادی گذشته دو میلیارد دلار و كل سپرده های آن حدود یك و نیم میلیارد دلار گزارش شده است.

پیش تر، بانك موسوم به مرسد بانك در كالیفرنیا، با 1.7 میلیارد دلار دارایی، بزرگ ترین بانك ورشكسته ی آمریكایی در سال جاری میلادی اعلام شده بود.

ورشكستگی بانك نئو فرانتیر حدود 670 میلیون دلار هزینه برای این موسسه دربر خواهد داشت.

سیستم بانكی آمریكا طی چند سال اخیر به شدت دچار ورشكستی شده است، به گونه ای كه این ورشكستگی در سال 2007 با سه بانك آغاز شد، در سال 2008 با ورشكستگی 25 با نك ادامه یافت و در سال 2009نیز 23بانك تاكنون اعلام ورشكستگی كرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۲ ۱۷:۰۹

در عنوان خبر نوشته اید "بزرگ ترین بانك آمریكا" ولی در منن آمده " یكی از بزرگ ترین بانك های ایالت كلرادو"

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۲ ۱۶:۵۲

نیو فرونتیر بزرگ‌ترین بانک آمریکا نیست بلکه یک بانک ایالتی در کلرادو اوست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۲ ۱۶:۰۶

تیتر این خبر کاملا اشتباه است زیرا این بانک بزرگترین بانک امریکا نیست. با این تیترها فقط اعتماد ببتدگان سایت را سلب می کنید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۲ ۱۵:۱۲

آیا بزرگترین بانک آمریکا فقط دو میلیارد دلار دارایی و یک ونیم میلیارد دلار سپرده دارد؟؟؟. لطفآ در خبر رسانی بیشتردقت فرمایید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.