آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۶

افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میزان کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه گذشته بر خلاف انتظار افزایش نگران کننده داشته است به همین علت در طرح تحول سلامت در کنار قرص ‌آهن، اسید فولیک و کلسیم، ویتامین D نیز به صورت رایگان در شبکه بهداشتی روستایی و مناطق محروم توزیع می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میزان کمبود ویتامین D ایرانیان طی یک دهه گذشته بر خلاف انتظار افزایش نگران کننده داشته است به همین علت در طرح تحول سلامت در کنار قرص ‌آهن، اسید فولیک و کلسیم، ویتامین D نیز به صورت رایگان در شبکه بهداشتی روستایی و مناطق محروم توزیع می‌شود.

به گزارش فارس، رسول دیناروند دیشب در برنامه زنده باد زندگی سیما افزود: توزیع برخی مکمل ها به صورت رایگان یکی از اقداماتی است که در طرح تحول سلامت به زودی در شبکه بهداشتی کشور در روستاها و مناطق محروم آغاز می‌شود.

وی گفت: قرار است برخی مکمل‌ها شامل ویتامین D، آهن، اسید فولیک و کلسیم دی به صورت رایگان در شبکه بهداشتی کشور در اختیار افراد نیازمند به خصوص زنان باردار،کودکان و اقشار آسیب پذیر قرار گیرد.

دیناروند ادامه داد: بررسی های کشوری نشان می‌دهد که کمبود ویتامین D در کشور ما بسیار شایع است و متأسفانه طی یک دهه گذشته با وجود اینکه کشور ما کشوری آفتابی است کمبود ویتامین D افزایش یافته است و ما در بررسی جدیدی که خیلی سریع انجام می شود به دنبال این هستیم که علت افزایش کمبود ویتامین D ایرانیان در این مدت چیست.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: علاوه بر این به دنبال غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D هم هستیم و در حال بررسی هستیم که غنی سازی شیر یا ‌آرد با ویتامین D کدامیک بیشتر موثر است و غنی سازی یکی از این اقلام در ماههای آ‌ینده آغاز می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

با قری اصغر۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۵:۵۲

قبلاً دیواره هاسرتاسری بود اما اکنون شهرداری ها به بهانه اتلاف انرژی باایجادپنجره های کوچک وشیشه های رنگی دوجداره مانع نفوذ آفتاب شده است.

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۴:۲۴

تو یه کشور آفتابی کمبود ویتامین دی واقعا شاهکاره.

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۴:۰۵

در کشور افتابی وقتی با جادر-مقنعه-روسری-مانتو-عبا- کت -آستین بلند-و.. آفتاب بدبخت از کجا نفوذ کند ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۳:۴۶

درسته کشور ما آفتابیه . ولی جایی که بشه به بدنت آفتاب بخوره وجود نداره . اگر هم باشه پول زیادی میگرن واسه آفتاب گرفتن . زیر این همه لباس ....

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۳:۳۷

منبع اصلی در تولید ویتامین d ، نور خورشید است و ظاهرا این کمبود در خانم ها بسیار شایع است که آن هم بدلیل نوع پوشش می باشد . به نظر بنده باید مکان های مناسب و محفوظی برای آفتاب گرفتن خانم ها در تمامی شهر ها درست کنند .

آرش۱۳۹۳/۰۶/۲۴ ۱۳:۲۴

منم يه هفته پيش آزمايش دادم
همه موارد خوب بود ولي ويتامين D من پايين بود :(

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.