آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

واکنش اژه ای به نامه رحیمی

سخنگوی قوه قضاییه گفت: معاون اول رئیس‌جمهور سابق با فرض اینکه حکم محکومیتی برای وی صادر نشده نامه‌ای نوشته اما این در حالی است که حکم این فرد در دادگاه بدوی صادر شده است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: معاون اول رئیس‌جمهور سابق با فرض اینکه حکم محکومیتی برای وی صادر نشده نامه‌ای نوشته اما این در حالی است که حکم این فرد در دادگاه بدوی صادر شده است.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، درباره اینکه اخیرا معاون اول رئیس‌جمهور سابق آقای محمدرضا رحیمی نامه‌ای خطاب به رئیس دستگاه قضا نوشته است مفاد این نامه و همچنین پاسخ دستگاه قضا به آن چیست گفت: ایشان با فرض اینکه محکومیتی برای وی صادر نشده است این نامه را نوشتند.

معاون اول قوه قضاییه افزود: اما این در حالی است که حکم محکومیت برای این فرد از سوی دادگاه بدوی صادر شده است و لذا سالبه به انتفاء موضوع است.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.