آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مطهری: صدای ملت را تشکیل می‌دهیم

این نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فراکسیون رهروان ولایت، آن را منفعل و کم‌تاثیر توصیف کرد و افزود: این یک نقص است و کلا فراکسیون رهروان ولایت یک فراکسیون نامتجانس است که تاثیر زیادی ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن سازمان یافته خواندن مخالفت‌ها با وزیر پیشنهادی علوم، گفت: معمولا دستگاه‌های اطلاعاتی اسناد و مدارکی را در اختیار برخی نمایندگان قرار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، علی مطهری در حاشیه جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی معمولا اسناد و مدارکی را در اختیار برخی نمایندگان قرار می‌دهند و رده‌های پایین‌تر کار خود را انجام می‌دهند.

وی درباره فضای مجلس نسبت به وزیر پیشنهادی علوم، گفت: هنوز فضا خیلی روشن نیست اما احساس من این است که به مرور فضا بهتر می‌شود، به هر حال ما وظیفه خود را انجام می‌دهیم و حرف‌هایمان را می‌زنیم، چه وزیر رای بیاورد یا نه.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره نقش رییس مجلس در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، یادآور شد: رییس مجلس نمی‌تواند کاری انجام دهد چرا که در جلسه قرعه‌کشی می‌شود و افراد حرف‌هایشان را در مورد گزینه پیشنهادی دولت مطرح می‌کنند.

فراکسیون رهروان ولایت منفعل و کم‌تاثیر است

فراکسیون صدای ملت را تشکیل می‌دهیم


این نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فراکسیون رهروان ولایت، آن را منفعل و کم‌تاثیر توصیف کرد و افزود: این یک نقص است و کلا فراکسیون رهروان ولایت یک فراکسیون نامتجانس است که تاثیر زیادی ندارد.

مطهری تاکید کرد: ما ان‌شاءالله تصمیم داریم فراکسیون صدای ملت را تشکیل دهیم.

مطهری همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه گفته می‌شود قرار است فیلمی در جلسه رای اعتماد پخش شود گفت:‌ انشالله این فیلم اکشن باشد که از دیدن آن لذت ببریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.