آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

تحلیل کوثری از حضور وزیر خارجه عربستان در وین

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: کار پادشاه عربستان در فرستادن وزیر خارجه این کشور به وین تحقیر حاکمیت خودشان بوده است و اینکه وزیر خارجه یک کشوری داوطلبانه عازم وین می‌شود برای افکار عمومی خوشایند نیست.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: کار پادشاه عربستان در فرستادن وزیر خارجه این کشور به وین تحقیر حاکمیت خودشان بوده است و اینکه وزیر خارجه یک کشوری داوطلبانه عازم وین می‌شود برای افکار عمومی خوشایند نیست.

اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به حضور سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان در محل مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 گفت: کار پادشاه عربستان در فرستادن وزیر خارجه این کشور به وین و محل مذاکرات تحقیر حاکمیت خودشان بوده است و اینکه وزیر خارجه یک کشوری داوطلبانه در بحبوحه مذاکرات برای دادن امتیاز عازم وین می‌شود برای افکار عمومی خوشایند نیست.

وی افزود: عربستان باید بداند که همیشه دلارهای نفتی‌اش در همه‌جا کارساز نیست و باید با سیاست بیشتری منتظر آینده مذاکرات باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان "ما از مذاکره کنندگان خود انتظار داریم که به این‌گونه رفتار سعودی‌ها برای تحت فشار گذاشتن آمریکا جهت تن ندادن به توافق در مذاکره واکنش نشان دهند" تصریح کرد: آمریکا نیز اگر می‌خواهد حسن‌نیت خود را ثابت کند باید زیاده‌خواهی را کنار بگذارد و تحت تأثیر رفتار کشورهایی مثل عربستان قرار نگیرد.

کوثری خاطرنشان کرد: ما امیدوار هستیم تیم مذاکره‌کننده تحت تأثیر لابی‌های صهیونیست و سعودی‌ها قرار نگیرد و عزت‌مندانه از منافع ملت دفاع کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.