آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1967بازدید

دلیل تعويق سفر موسوی خستگی نيست

تاجيك ادامه داد: لغو سفر ميرحسين موسوي با نظر شوراي ستاد انتخاباتي وي انجام شده و خبر خستگي وي صحت ندارد.

تاجيك با اشاره به تعويق سفر ميرحسين موسوي به استان سيستان و بلوچستان گفت: اين تعويق به خاطر خستگي نبوده است.

حسين تاجيك مسؤول سفرهاي استاني ستادانتخاباتي مير حسين موسوي در گفتگو با فارس، با اشاره به تعويق سفر وي به استان سيستان و بلوچستان اظهار داشت: سفر به سيستان و بلوچستان حذف نشده است و اين سفر به خاطر شرايطي به بعد موكول شده است.

وي افزود: استقبال مردم در سفرهاي استاني از ميرحسين موسوي ما را به نتيجه انتخابات اميدوار مي‌كند و اين روند در هر استاني كه مي‌رويم نسبت به استان گذشته بيشتر محسوس مي‌شود.

تاجيك ادامه داد: لغو سفر ميرحسين موسوي با نظر شوراي ستاد انتخاباتي وي انجام شده و خبر خستگي وي صحت ندارد.

مسؤول سفرهاي استاني ستاد انتخاباتي موسوي يادآور شد: بعد از سفر به كرمانشاه، به شهرستان ورامين و بعد از آن به استان سيستان و بلوچستان سفر خواهيم كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.