آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
0بازدید

جزییات حریق در خوابگاه دانشجویی

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ضمن تشریح جزییات آتش‌سوزی در خوابگاه دانشجویی به‌آفرین از نجات 400 دانشجو خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید جلال ملکی در تشریح جزییات این خبر گفت: وقوع حادثه آتش‌سوزی در یک خوابگاه دانشجویی از ساعت 19:31 به سامانه 125 اطلاع داده شد و به دنبال آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان سه ایستگاه را به همراه تشک نجات،‌ خودروی حامل تجهیزات تنفسی و نردبام به محل حادثه واقع در خیابان کریمخان، خیابان به‌آفرین اعزام کرد.

وی با بیان اینکه محل حادثه یک ساختمان 10 طبقه به علاوه 4 طبقه زیرزمین بود، گفت: پس از حضور آتش‌نشانان در محل، مشاهده شد که حریق در طبقه منفی 3 این ساختمان که قسمت موتورخانه بود رخ داده است.

ملکی با بیان اینکه در قسمت موتورخانه تعداد زیادی تشک انبار شده و شعله‌های آتش به آن‌ها سرایت کرده بود، گفت: پس از آن آتش از طریق نورگیر و رایزرها به طبقه همکف نیز سرایت کرده و بخش‌هایی از آنجا را نیز به آتش کشیده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه دود زیادی طبقات این ساختمان دانشجویی را دربرگرفته بود، گفت:‌ آتش‌نشانان با تقسیم شدن به دو گروه، عملیات نجات و اطفاء حریق را به شکل همزمان آغاز کردند و بیش از 400 تن از دانشجویان را از میان دود و شعله‌های آتش نجات داده و به بیرون از ساختمان منتقل کردند.

ملکی با بیان اینکه عملیات اطفاء حریق نیز به شکل همزمان در حال انجام بود، گفت: گروهی از آتش‌نشانان نیز در ادامه عملیات نجات به طبقه منفی 4 این ساختمان که سرویس‌های استحمام در آن واقع شده بود، مراجعه کرده و چهار دانشجو را که در حال دوش گرفتن بودند از میان دود و شعله‌های آتش خارج کرده و برای درمان به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحویل دادند.

وی با بیان اینکه پس از مدتی شعله‌های آتش در این ساختمان مهار و اطفاء شد، گفت: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی محل و ارائه توصیه‌های لازم در ساعت 20:50 به عملیات خود در خوابگاه دانشجویی به آفرین خاتمه دادند.

به گفته سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران علت این حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بهرام۱۳۹۳/۱۰/۱۶ ۱۶:۱۴

پسر من در آن خوابگاه زندگی میکند از تلاش به موقع مامورین آتش نشانی قدر دانی میکرد من هم سپاسگزارم.

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۱۶ ۱۰:۵۶

خدا قوت دلیرمردان جان برکف ...

آتش نشان داوطلب۱۳۹۳/۱۰/۱۶ ۱۸:۰۱

من معلم غیرانتفاعی هستم.واقعا آتش نشانان ما شجاع و بااخلاق و جان برکف هستن وگرنه هیچ وقت چنین حرفه ای پرخطر رو انتخاب نمکردند.آیا ما خطر پذیری میکنیم برای نجات جان و مال دیگری؟

جواد۱۳۹۳/۱۰/۱۵ ۲۳:۴۸

متاسفانه امکانات خوابگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرسوده و نامناسب بوده و هر چندسال یکبار شاهد اتفاق ناگواری در این خوابگاه ها می باشیم
(از ساکنین خوابگاه دانشجویی گلشن دانشگاه امیرکبیر)

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۱۵ ۲۲:۲۴

حالا دخترونه بوده یا پسرونه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.