آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
1بازدید
۰

نظارت بر مسئولان نهادهای دولتی و غیردولتی ضروری است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مخاطب سیاست‌های کلی نظام اداری، روسای سه‌ قوه و مسئولان نهادهای دولتی و غیردولتی هستند، گفت: رهبر انقلاب مسئولان را مکلف کردند که در یک زمانبندی مشخص برای عملیاتی شدن سیاست‌های کلی نظام اداری اقدام کنند.

به گزارش خانه ملت، حسین گروسی درنشست علنی امروز (چهارشنبه 17 دی‌ماه) مجلس شورای اسلامی  در تذکر شفاهی خود گفت: یکی از مسائلی که حضرت علی (ع) بر آن تأکید داشتند نظارت بر حکومت خود بود. این مسأله جزو اصول و ارکان حکومت امیرالمومنین بود. یکی از نظارت‌هایی که ایشان شخصاً بر عهده داشت نظارت بر مسئولان و کارگزاران حکومتی بود.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس نهم ادامه داد: تذکر من این است که با توجه به این‌که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کلی نظام اداری را ابلاغ کرده‌اند و مخاطبان این نظارت روسای سه قوه و نیروهای مسلح و مسئولان نهاد دولتی و غیردولتی بوده‌اند، رهبر انقلاب آنها را مکلف کردند که در یک زمانبندی مشخص برای عملیاتی شدن این ابلاغیه سیاست‌های کلی نظام اداری اقدام کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در راستای این ابلاغیه استان تهران به لحاظ گستردگی نیاز دارد تا ادارات کل در غرب آن مستقر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.