آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

31 عضو مافیای ایتالیا بازداشت شدند

31 عضو مافیا به اتهام مشارکت مافیایی، از قبیل قتل، ضرب وجرح ، باجگیری و قاچاق مواد مخدر بازداشت شدند.

 31 عضو مافیا به اتهام مشارکت مافیایی، از قبیل قتل، ضرب وجرح ، باجگیری و قاچاق مواد مخدر بازداشت شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه 'کوریره دلاسرا'، در عملیات پلیس و گارد مالی ایتالیا علیه سازمان مافیایی 'اندرانگتا' همچنین 10 حدود 600 کیلوگرم کوکائین و حشیش و تعدادی سلاح گرم نیز کشف و ضبط شد.

در طی این عملیات دفترچه یادداشتی شامل مکانیزم های عملیاتی این سازمان جنایی کشف شد. این سند متشکل از یک سری یادداشت های کدگذاری شده بود که توسط پلیس رمزگشاییی شد.

روسای این سازمان که اهل جنوب ایتالیا هستند از سالها بود که در رم زندگی می کردند و دارای پایگاه های پشتیبانی در شهرهای جنوا، میلان و تورینو جهت انبار مواد مخدر وارداتی بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.