آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

تلفات حمله خمپاره‌ای به دمشق

در حمله خمپاره‌ای امروز عناصر تروریستی به مناطقی در دمشق، حلب و لاذقیه، 5 نفر کشته و 33 تن دیگر زخمی شدند.

در حمله خمپاره‌ای امروز عناصر تروریستی به مناطقی در دمشق، حلب و لاذقیه، 5 نفر کشته و 33 تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری سانا، یک فرمانده پلیس در این باره گفت: خمپاره‌هایی که از غوطه شرقی توسط تروریست‌ها شلیک شده بود، در اصابت به منطقه مسکونی در دمشق، 5 کشته و 33 زخمی بر جای گذاشت.

همچنین در این حملات خمپاره‌ای، خسارات فراوانی به خانه‌های مسکونی وارد آمد.

در شهر حلب نیز، تکفیری‌های تروریست یک مرکز بهداشت با یک پاساژ تجاری را در خیابان «النیل» با خمپاره هدف قرار دادند که خسارات مادی به آن‌ها وارد شد و همچنین 15 خودرو نیز آسیب دید.

به گزارش خبرنگار سانا، این خمپاره‌ها از محله «بنی زید» شلیک شده بود که گروه تروریستی «گردان شهدای بدر» که از سوی ترکیه حمایت می‌شوند مسئول شلیک این خمپاره هاست.

در شهر لاذقیه نیز، در اثر اصابت خمپاره، دو نفر زخمی شدند و خسارات مادی فراوانی به خانه‌های مسکونی وارد آمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.