آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

واکنش‌رژیم‌صهیونیستی‌به مسابقه‌کاریکاتور در ایران

رژیم صهیونیستی از سازمان ملل خواست تا برگزاری یک مسابقه کاریکاتور در ایران با محوریت هولوکاست را محکوم کند.

رژیم صهیونیستی از سازمان ملل خواست تا برگزاری یک مسابقه کاریکاتور در ایران با محوریت هولوکاست را محکوم کند.

 به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت"، اسرائیل روز شنبه درخواستی را به سازمان ملل ارائه کرد تا بر اساس آن مسابقه کاریکاتوری که قرار است دو ماه دیگر در ایران برگزار شود را محکوم کند. محتوای این مسابقه هولوکاست است.

"رون پروسور" نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل گفت" این رقابت به انکار کنندگان هولوکاست مشروعیت داده و انکار کنندگان را تشویق می‌کند که همچنان به تحریک خود ادامه دهند.

بر اساس گزارش‌ها، دومین مسابقه بین المللی کاریکاتور هولوکاست که مهلت ارسال آثار آن تا 12 فروردین ماه 1394 است با هدف بررسی دلایل ممانعت غرب از تحقیق درباره هولوکاست برگزار می شود.

از دیگر محورهای این مسابقه این است که چرا باید تاوان هولوکاست را مردم فلسطین دهند این در حالی است که آنها هیچ نقشی در جنگ جهانی دوم نداشتند.

همچنین نگرانی از بروز هولوکاست در کشورهایی نظیر عراق، افغانستان، سوریه و غزه از دیگر محورهای این مسابقه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.