آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

با اعلام روابط عمومی باشگاه پرسپولیس

AFC با تاخیر بازی پرسپولیس و لخویا موافقت کرد

طبق اعلام روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و با موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار تیم‌های پرسپولیس و لیگ قهرمانان آسیا با ۳۰ دقیقه تاخیر برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس و بنا بر اعلام مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس پیش از این قرار بود دیدار تیم‌های پرسپولیس و لخویای قطر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در ساعت 18 امروز برگزار شود اما بنا به درخواست باشگاه پرسپولیس و با موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا این بازی امروز با 30 دقیقه تاخیر و در ساعت 18:30 برگزار خواهد شد.

بر این اساس و طی نامه‌ای که از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه پرسپولیس و سازمان لیگ رسیده با درخواست باشگاه پرسپولیس برای زمان جدید بازی موافقت شده است.

همچنین دیروز ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا هم این موضوع را در نشست هماهنگی اعلام کرد و بر این اساس دیدار تیم های پرسپولیس و لخویای قطر از ساعت 18:30 امروز برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.