آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1057بازدید

وقتی اوباما نتانیاهو را شیرفهم می‌کند

«يديعوت آحارنوت» نوشت: اوباما و نتانياهو بر سر بی‌توافقی توافق کردند. این روزنامه افزود: نتانياهو و اوباما پس از سه ساعت گفت‌وگو بر هيچ امرى به توافق نرسیدند... اهمیت این موضوع از آنجا آشکار می‌شود که آمریکا، بارها متحد راهبردی خود در خاورمیانه، یعنی اسرائیل را به دلیل مواضع جنگ‌طلبانه علیه ایران، شماتت کرده است.

وقتی اوباما نتانیاهو را شیرفهم می‌کند

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ خوشبختانه نتانياهو خوب دریافت که تکروي درباره ايران نتايج وخيمي براي اسرائيل در پي خواهد داشت.

جمله بالا را «لئون پانتا»، رئيس سازمان سيا در مصاحبه اختصاصي با «الشرق الاوسط» و درباره نتايج ديدار نخست وزير رژيم صهيونيستي با اوباما مطرح کرده است.

«پانتا» در ادامه گفته است: خيلي خوشحالم که نخست وزير اسرائيل اين را نيز دریافته که امنيت اسرائيل با حمله به ايران تأمين نخواهد شد.

رئیس سازمان سیا، سپس به سفر اخير خود به سرزمين‌هاي اشغالي نيز اشاره کرده و افزود: در آنجا تنها چيزي که اسرائيلي‌ها به دنبال آن بودند، امنيت است و نتانياهو در سفر خود به آمريکا و گفت‌وگوهای محرمانه با اوباما، اين شرايط را به خوبي دریافت که حمله به ايران نه تنها امنيت را براي تل‌اويو فراهم نخواهد کرد، بلکه موجب خواهد شد که اسرائيل بر آتشفشاني از آتش قرار گیرد.

در همین حال، اخبار غیر رسمی منتشره پس از نخستین سفر نخست ‌وزیر اسرائیل به واشنگتن، حکایت از مواضع مستحکم اوباما و عقب‌نشینی نتانیاهو داشته است.

از جمله این اخبار، می‌توان به پافشاری نتانیاهو درباره موضوع ایران اشاره کرد، نتانیاهو مصرانه خواهان آن بود که آمریکا از هم اکنون یک جدول زمان‌بندی برای مذاکرات با ایران تعیین کند؛ برای مثال، پیشنهاد کرد در ماه آگوست پس از پایان انتخابات ریاست‌جمهوری و مشخص شدن رئیس‌جمهور جدید ایران، زمان آغاز گفت‌وگوها و یک فرصت شش ماهه هم تا پایان سال برای پایان این مذاکرات تعیین شود تا در این مدت توافقات دو جانبه و چندجانبه قابل اعتنا با ایران حاصل شود.

اما آقای اوباما با این پیشنهاد مخالفت و اعلام کرد، ما زمان‌بندی نمی‌توانیم انجام بدهیم. چرا که این موضوع خود روند مذاکرات را با بدبینی مواجه خواهدکرد. اما می‌توانیم اعلام کنیم سال میلادی جدید برای آغاز مذاکرات و اعلام پیشنهادهای دو طرف برای به نتیجه رسیدن گفت‌وگوها، قابل اعتنا باشد.

در همین زمینه، روز گذشته رسانه‌هاى خبرى در اسرائيل، سرخط‌های خود را به اختلاف نظر ميان باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا و بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل درباره برخى مسائل اختصاص دادند.

روزنامه «يديعوت آحارنوت»، يكى از پرتیراژترین روزنامه‌هاى چاپ اسرائيل نوشت: اوباما و نتانياهو بر سر بی‌توافقی توافق کردند. این روزنامه افزود: نتانياهو و اوباما پس از سه ساعت گفت‌وگو بر هيچ امرى به توافق نرسیدند.

روزنامه سكولار اسرائيلى «هآ آرتص» با اشاره به يكى از درخواست‌هاى اوباما از نتانیاهو، خواهان توقف شهرك‌سازى در سرزمين‌هاى اشغالى شد.

روزنامه راستگرای «جروزالم پست» نیز با اشاره به بروز اختلاف نظر در دیدار نتانياهو با اوباما افزود: نتانياهو تلاش كرد تا مواضع دو طرف را به هم نزديك كند.

به نظر می‌رسد، هم‌اکنون ایالات متحده آمریکا، مهمترین موضوع خود را عادی‌سازی رابطه با ایران می‌داند، زیرا توفیق در این موضوع، می‌تواند بسیاری از مشکلات راهبردی دولت اوباما در عراق، افغانستان و موضوعات چالش برانگیز در خاورمیانه را حل کرده یا کاهش دهد.
اهمیت این موضوع از آنجا آشکار می‌شود که آمریکا، بارها متحد راهبردی خود در خاورمیانه، یعنی اسرائیل را به دلیل مواضع جنگ‌طلبانه علیه ایران، شماتت کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۱:۵۰

متاسفانه بقای بعضی افراد و بعضی تفکرات به وجود دشمن وابسته است. یادمان نرود که پیامبر اسلام در مقطعی حتی با یهودیان مدینه صلح کردند و یا صلح معروف امام حسن را از خاطر نبریم.
باید دید مصلحت اسلام و ایران چه حکم می کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۱:۰۷

نمی دانم چرا هر خبری در تابناک مطرح بشه ، آخرش به امارات میرسه؟!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۰:۱۴

رابطه خوب داشتن با هر کشوری باید سر لوحه مسئولان کشور ما باشد. و این مورد را با آمادگی دفاعی کشور در هم نیامیزیم. هر کشور دوستی ممکن است فردای روزی دشمن درجه یک ما باشد. شما اگر می گویید آمریکا ممکن است اول طرح دوستی بریزد بعد فریب دهد و جنگی را شروع کند. اما من می گویم هر کشوری ممکن است اینطور باشد. حتی آذربایجان یا ترکیه . پس به خاطر ترس از نیرنگی که ممکن است بعداً به لشکر کشی کشوری بیانجامد قطعی رابطه با کشوری را ادامه ندهیم. اگر مسئولین مملکتی در امور دیپلماتیک و دفاعی از کشور اعتماد به نفس دارند باید با هر کشوری رابطه خوب برقرار کنند و همچنین آماده دفاع از حملات همان کشور نیز باشند.

ع. رستمی

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۰:۱۳

ببينيد وضع آمريکا چقدر بده که به يکي از ايالت‌هاي اسراييل تبديل شده آخر قبلاً مي‌گفتن اسراييل ايالت پنجاه و چندم آمريکاست ولي الان آمريکا بايد سياست خودش با اونا هماهنگ کنه بيچاره مردم آمريکا عجب گيري کردن خودشون خبر ندارن!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۰۸:۴۰

المومن کیس
باید شرایط را تحلیل کرد با توجه به موازین تصمیم گرفت بدون هیچگونه اغراق و ساده انگاری

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۰۸:۱۶

آمریکا هر چه باشد از روسیه و انگلیس بهتر است بنا به سابقه ولی ما روسیه که همین الان هم به دریای خزر چشم دارد را ترجیح می دهیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۰۴:۵۹

من نمیدونم شما چطوری اخبار رو ترجمه می کنید... آقای اوباما نگفته که سال جدید شروع مذاکرات باشه... گفته روند روابط دو طرف رو تا ابتدای سال دیگه بررسی می کنیم، اگه کاری انجام شده بود، که خوب، اگر نه به سراغ مسیرهای دیگه میریم... یعنی در عمل یک زمانبندی ارائه کرده... لابد مترجم های دولتی هم مثل شما ها هستن و همه چیز رو عوضی ترجمه می کنن که این دولت ما هیچ تکونی به خودش نمیده... به این خیال نشسته که حالا سال دیگه شروع می کنیم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۲۰:۰۰

مثل اسراییل در این جا مثل کسی است که توی دعوا میگه ولم کن بذار بزنمش ولی خودش واقعا هیچ جراتی برای دعوا نداره!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۸:۳۵

البته كه نظرات دوستان مي تونه براي سياسيون ما مفيد باشه ولي بدانيم كه اين سياسيون بودن كه حتي بدون شليك كردن يه فشنگ و كشته دادن جوانان با فشنگ و پول و سرباز امريكايي و ناتو بزرگترين دوشمنان مون رو از بيخ گوشمون برداشتن و قدرتمند ترين كشور منطقه كردن

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۸:۰۸

خدایا کمی عقل به بعضی آدمها بده شاید از توهم در بیان و واقعیتها رو ببینن

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۸:۰۲

اینکه آمریکا پیگیر برقراری رابطه با ایران نه(لا)(NO) بخاطر اینه که از کارهای گذشتش توبه کرده یعنی سرش به سنگ خورده و فهمیده که ایران سال1388 ، ایران سال 1357 وقبل از اون نیست ونه به خاطر ترس از خداس بلکه آلان منافعش حکم می کنه اینطوری حرکت کنه و از طرفی شما هم اطمینان داشته باشید اون هیچوقت رژیم صهیونیستی رو که دستپرورده خودشه رها نمی کنه بیاد طرف ایران ؛ اعراب ویا حتی تمام دنیا رو بگیره چون ریشه صهیونیستها در آمریکا خیلی محکمتر از اونه که یکی مثل اوباما بتونه برخلاف میل اونا حرف بزنه .
پس بیاین حالا که فرصتی دست داده هم به خودمون و هم به ملت آمریکا ماهیت دولتش رو بشناسونیم که اون هم میسور نیست مگر با مداکره رو در رو البته باید حواسمون به نیرنگهای دشمن باشه .انشاا..

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۷:۳۷

زن و شوهری دعوا کنند
ابلهان باور کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۷:۲۷

ما باید در همه سخنانمان تلاش کنیم که به آمریکاییها بفهمانیم که صهیونیستها دشمن همه ملتها از جمله آمریکا هستند. صهیونیستها خود را برگزیده شده از سوی خدا و از این رو سر آمد بشریت میدانند و همه تلاششان چیره شدن و برتری طلبی نسبت به همه ملتهاست. پایه ریزی اسراییل تنها آغاز راه آنهاست ولی اهداف صهیونیستها به اسراییل پایان نمی یابد و پس از چیره شدن بر منطقه خاور میانه آنها بدنبال اهداف بزرگتر در سطح بین المللی خواهند بود. برای اسرائیل اصلا مهم نیست که آنها برای رسیدن به اهداف استراتژیک خود در خاور میانه، مانند نابودی ملت فلسطین، تا چه اندازه به اهداف و منافع ملت آمریکا زیان وارد میسازند. این آمریکائیها هستند که باید آگاه باشند و ببینند که صهیونیستها برای دستیابی به خواسته های خود هیچ ابایی از به نابودی کشیدن همه آمریکا نیز ندارند. اگر آقای اوباما از امنیت اسرائیل پشتیبانی میکند نخست باید تعریف منطقی از این اسرائیل پیش بگدارد زیرا تعریفی که صهیونیستها از اسرائیل دارند اصولا امنیت پذیر نیست زیرا یک پدیده برتری طلب و سلطه جو نمیتواند همواره در خطر درگیری با طرفهای قربانی تعرضات او نباشد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۷:۰۵

به نظر مي رسد منافع آمريكا در اين دوره با منافع اسرائيل تضاد پيدا كرده است يا حداقل اولويتهاي آنها تغيير كرده است. به نظر من در شرايط فعلي ايران مي تواند پيام مثبتي را به كاخ سفيد بدهد.اين پيام امتياز دادن نيست بلكه مي تواند نوعي اميدواري براي مذاكرات خوب و مفيد را ايجاد كند.اميدوارم برخورد پخته اي را از سياسيون كشور ببينيم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۶:۳۶

براي دوستي كه گفته اماراتيهاي جسور
اول ايران بزرگ و عزتمند با آمريكا كشتي ميگيره و كلاسشو با اماراتيها نميشه سنجيد ابر قدرت با ابر قدرت نه فيل با فنجون بعدشم اصلا نيازي نيست بر فرض محال يا نا محال رابطه ايران با آمريكا باعث به خطر افتادن اين شيخ نشين بشه اونها بدليل سياستهاي آمريكائيشون دچار پس لرزه هاي اقتصاد غربگرا بيش از هر كشور ديگري هستند و زلزله شديدي را تجربه خواهند نمود كه به اندازه تمام خسارتهاي وارد شده در اين چند سال به كشورمون باشه تا درس عبرتي براي خود باوري بيشتر ما باشه كه مرغ همسايه را غاز نپنداريم

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۶:۲۳

برخورد خردمندانه ام آرزوست...

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۶:۰۷

انچه باعث وحشت اسراییل است نه نیروی اتمی ایران که رشد این احساس در میان مردم منطقه است که می شود با این رژیم تروریستی جنگیداو را باان همه سلاحهای مدرن شکست داد انچه ارتشهای عرب در این شصت سال از انجام ان عاجز بودند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۴۶

آقا يا خانمي كه نظر اول رو دادي. مثل اينكه نميدوني يا نميخواي بدوني كه هنوز دارن استخوناي بچه هاي اين مردمو از جبهه ها ميارن يا نكنه از اونايي هستي كه در توهم زندگي ميكنن! سرنوشت يوگسلاوي رو كه در قلب اروپا بود و از حمايت كامل شوروي هم برخوردار بود به ياد بيار! جنگ با آمريكا براي ما يعني بازگشت به عهد احمد شاه و براي اونا نهايتا چند ميليارد دلار خسارت.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۴۳

حيله ها و نقشه هاي خود را عليه دشمنان آشكار نكنيد كه شكست شما را درپي خواهد داشت . بروز مكنونات قلبي ما نسبت به دشمنان ، تنها موضع ما را در ميان دوستان تضعيف مي كند . دشمن ما را تحريك مي كند تا بداند در نهاد ما چه ميگذرد . انسان بايد مدبر باشد و در جنگ تبليغاتي همه درونيات خود را هرگز آشكار نمي كند . دشمنان ما برنده جنگ تبليغاتي هستند و اين نشانه خوبي براي مسلماني ما نيست .
ظاهرا دشمنان ما از دستورات اسلام براي منكوب كردن ما استفاده مي كنند ، اما خودمان از آن غافل هستيم .

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۱۴

شما تابناکیها چه وسواس خاصی نشون میدین در تلفظ صحیج عبری کلمات !

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۱۱

چه آتیش دوست اولمون تنده!
فکر کنم پس اگر در چند روز آینده جنگی رخ نداد باید یکم بیشتر فکر کنیم...
جالب هست دیروز تلوزیون ایران اخبار این گفتگو رو آنچنان نشان داد که من تصور کردم آقای اوباما بدتر از بوش هست!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۱۰

برادر عزیز بجای تحریک و شعار، بهتر است اکنون که آمریکا اماده مذاکره است ما نیز امادگی خود را اعلام و با برقراری روابط سیاسی دوجانبه و احترام متقابل با ان کشور زمینه عزتمندی خود را در جهان فراهم اوریم تا بیش از این شاهد جسارتهای امثال کشور کوچک امارات و دیگران نبایم و با جای دادن خود در دیپلماسی بین المللی و رفع تحریمها برای رفاه حال مردم فکری بکنیم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۵:۰۴

فکرش را بکنید اگه رابطه ایران با آمریکا خوب شود( البته نه از نوع افغانی و عراقی) چه بلایی سر امارات با اون خلیج ع ر ب ی اش می آید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۴:۳۸

در جنگ شش روزه اعراب و اسرائيل كه به نابودي ارتش مصر و و كشورهاي عربي انجاميد روززنامه هاي اسرائيلي قبل از جنگ اينگونه تيتر زدند : مرخص كردن سربازان ارتش جهت ديدار با خانواده هايشان + عكس سربازان در حال ترك پادگانها جهت رفتن به مرخصي .
اما چند روز بعد كه خيال همه اعراب از حمله غافلگيرانه اسرائيل آسوده بود صهيونيستها چنان به اعراب تاختند و ارتشهاي آنها را در هم شكستند كه هنوزم كه هنوزه اعراب از جنگ با صهيونيستها وحشت دارند !!
پس گول اين مخالفتهاي اوباما و اين تيتراژ روزنامه ها را نمي خوريم و آماده مقابله هستيم
آمريكا خواه موافق خواه مخالف حمله اسرائيل باشد طعم موشكهاي ما را خواهد چشيد
مرگ بر آمريكا
مرگ بر انگليسسسس
مرگ بر صهيونيسم

فرزندان شيطان بدانيد كه: حسين حسين شعار ماست شهادت افتخار ماست
ققنوس

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۰ ۱۴:۳۸

در جنگ شش روزه اعراب و اسرائيل كه به نابودي ارتش مصر و و كشورهاي عربي انجاميد روززنامه هاي اسرائيلي قبل از جنگ اينگونه تيتر زدند : مرخص كردن سربازان ارتش جهت ديدار با خانواده هايشان + عكس سربازان در حال ترك پادگانها جهت رفتن به مرخصي .
اما چند روز بعد كه خيال همه اعراب از حمله غافلگيرانه اسرائيل آسوده بود صهيونيستها چنان به اعراب تاختند و ارتشهاي آنها را در هم شكستند كه هنوزم كه هنوزه اعراب از جنگ با صهيونيستها وحشت دارند !!
پس گول اين مخالفتهاي اوباما و اين تيتراژ روزنامه ها را نمي خوريم و آماده مقابله هستيم
آمريكا خواه موافق خواه مخالف حمله اسرائيل باشد طعم موشكهاي ما را خواهد چشيد
فرزندان شيطان بدانيد كه: حسين حسين شعار ماست شهادت افتخار ماست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.