کشف فسيلي با قدمت 47 ميليون سال
فسيل موجودي شبيه به ميمون پوزهدار که 47 ميليون سال قدمت دارد در آمريکا رونمايي شد.به گزارش «بي.بي.سي»، اين فسيل بسيار سالم متعلق به موجودي شبيه به ميمونهاي امروزي است که دست کم 47 ميليون سال قدمت دارد.
فسيل اين حيوان به حدي سالم مانده است که حتي جاي پوست او روي زمين پيداست و بقاياي آخرين غذايي که خورده در بدنش باقي مانده است.
اين فسيل که او را «IDA» ناميدهاند، قطعه گمشده ميان ارتباط موجودات قديميتر با پستانداران تکامل يافته هچون ميمونها، بوزينهها و انسانها را تکميل خواهد کرد؛ اما بسياري از کارشناسان مستقل که هنوز اين فسيل را نديدهاند، اين ادعا را تأييد نکردهاند.
رونمايي اين فسيل در ميان جمع بسياري از طرفداران و در موزه تاريخ طبيعي نيويرک و توسط شهردار اين شهر صورت گرفت.
IDA در دهه 1980 و در گودالي که گنجينه بزرگي از فسيلهاست و «مسل پيت» نام دارد در آلمان کشف شده شده و تاکنون در اختيار يک کلکسيوندار بوده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.