آخرین خبرهشدار هواشناسی برای ۱۲ استان
0بازدید

کل اینترنت در چند صفحه جای می‌گیرد؟

محاسبات دانشجویان دانشگاه لستر در انگلیس نشان داد، چاپ کل اینترنت بر روی کاغذ نیازمند 136 میلیارد برگه A4 خواهد بود.

محاسبات دانشجویان دانشگاه لستر در انگلیس نشان داد، چاپ کل اینترنت بر روی کاغذ نیازمند 136 میلیارد برگه A4 خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جورج هاروود و اوانجلین واکر از دانشگاه لستر در ابتدا به تخمین تعداد صفحات لازم برای چاپ کل صفحات اینترنتی ویکی‌پدیا پرداختند که نشان می‌دهد، ویکی‌پدیا به 70 میلیون و 859 هزار و 865 ورق کاغذ نیاز خواهد داشت.

آن‌ها سپس این میزان را به تعداد کل صفحات اینترنت - حدود 4.5 میلیارد - تعمیم داده و با بهینه‌سازی حدس نهایی خود بر اساس اندازه‌های متغییر سایت‌ها دریافتند که چاپ کل اینترنت به 136 میلیارد برگه A4 نیاز خواهد داشت. اگرچه این محققان به تعیین اندازه، نوع یا فاصله‌گذاری‌های چاپی مورد استفاده در این برگه‌ها نپرداخته‌اند و در نظرگرفتن این موارد، می‌تواند نتیجه نهایی را تغییر دهد.

به گفته محققان، خمیر کاغذ مورد استفاده برای تولید این برگه‌ها می‌تواند از انواع درختان چوب نرم از جمله توس و بلوط و همچنین درختان پهن‌برگ مانند صنوبر و کاج ساخته شود.

می‌توان حدود 17 بند کاغذ از هر درخت قابل استفاده بدست آورد. در هر بند، حدود 500 ورق کاغذ وجود دارد. محاسبات سریع نشان می‌دهد که برای چاپ 136 میلیارد ورق A4 باید 16 میلیون درخت را برید. این میزان برابر با 0.002% جنگ آمازون است.

نتایج این تحقیق در مجله Interdisciplinary Science Topics منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرشاد۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۳:۳۸

برای تولید کاغذ فقط درخت کافی نیست برای تولید هر تن کاغذ 2.5 تن سوخت و 25 تن آب نیاز است.

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۳:۳۷

همه اطلاعات اینترنت متن نیست فیلم هم وجود دارد

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۳:۱۸

من عبارت
http
را در گوگل سرچ کردم حدود 17 میلیارد مورد پیدا کرد. بنابراین تخمین آنها معقول به نظر می رسد.

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۳:۰۶

چه بیکار

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۲:۴۹

ماشاءالله آمازون

محمد جعفر۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۲:۱۹

خوب 0.002 آمازون که زیاد نیست، همین تعداد درخت رو قطع کنن و اینترنت را پرینت بگیرن، به هر حال یه بک آپ از اطلاعاتمون داشته باشیم، شاید پس فردا کل اینترنت خراب شد، اونوقت یکی نباید این اطلاعات رو یه جایی داشته باشه؟

محمد جعفر۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۳:۴۷

خودم در عجبم که چطور تا این لحظه3 نفر مثبت دادن، یعنی چی فکر می کنن با خودشون؟ مگه اینترنت در یک محل است که نابود شود؟ روی همه کامپیوترهای دنیاست.

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۲:۱۴

بستگی به فونت داره :)

ناشناس۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۲:۰۶

پس بیاین شروع کنیم به چاپ، ضرری به درختا نمیخوره

امیر۱۳۹۴/۰۲/۰۵ ۱۱:۵۱

به نظرم خیلی کمه. من به چندین تریلیون برگه فکر میکردم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.