آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دخالت در حوزه قضایی ایران ممنوع

عضو هیات رییسه کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت:هیچ کشوری حق ندارد در حوزه قضایی جمهوری اسلامی ایران دخالت کند و به این دلیل نظرات آمریکایی ها در مورد دادگاه یک شهروند ایرانی را قابل قبول نمی دانیم.

سید حسین نقوی حسینی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اظهارات مداخله جویانه مقامات آمریکایی در مورد دادگاه جیسون رضاییان که به اتهام جاسوسی دستگیر شده است با رد این اظهارنظرها گفت: احکامی که در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران در مورد متهمان صادر می شود لازم الاجراست و هیچ کشوری حق ندارد با اقدامات خود در اجرای قانون مداخله کند.


نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقض گسترده حقوق بشر در آمریکا،ادعای دفاع از حقوق بشر را از سوی آمریکایی ها مضحک دانست و افزود:اگر آمریکایی ها نگران رعایت حقوق بشر در دادگاه این فرد هستند چرا به فکر رسیدگی و ساماندهی  وضعیت حقوق سیاه پوستان که از سوی پلیس این کشورمورد حمله قرار گرفته و کشته شده اند نیست.


عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد:امروز شاهد این هستیم نیروهایی پلیس که در قتل سیاه پوستان آمریکا نقش داشته اند به جای دستگیری و محاکمه تشویق شده اند و جامعه سیاه پوستان و افرادی که از این رفتارها اسیب دیده اند سرکوب می شوند که رفتار نمونه عینی از حقوق بشر آمریکایی و عدالتی است که این کشور از آن دم می زند است.


نقوی حسینی مداخله در امور داخلی کشورهای دیگر را عادت مسئولان آمریکایی خواند و اظهار داشت:این اقدامات آمریکایی ها بر خلاف قوانین بین الملل است ومسئولان کشورمان باید با قاطعانه نسبت به این رفتارها  واکنش نشان دهند و مانع از مداخله جویی های آنان در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران شوند.


این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه آمریکایی ها به هیچ یک از اصول حقوق بشر و قوانین بین الملل پایبند نیستند خاطرنشان کرد:اینک ایرانیان زیادی در آمریکا بدون اینکه محاکمه شده باشند در زندان هستند که بر اساس گزارش های دریافتی نحوه نگهداری از آنان غیر انسانی و مغایر با اصول حقوق بشر است و با هیچ یک از مناسبات انسانی همخوانی ندارد.


عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:ایالات متحده باید حقوق بیشر در زندان های خود را رعایت و به وضع سیاه پوستانی که از سوی پلیس در رفتاری غیر انسانی آسیب دیده اند رسدگی و از ادامه نقض حقوق بشر در این کشور جلوگیری کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.