آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
4بازدید
۰

ذبح شهروندان یمنی به دست عناصر القاعده

این عملیات در ملأ عام و مقابل مسجد الاعتصام شهر تعز و مقابل «حمود سعید المخلافی»، یکی از رهبران حزب اصلاح انجام شد.

ذبح شهروندان یمنی به دست عناصر القاعده
منابع محلی یمنی از ذبح و کشتار شهروندان یمنی به دست عناصر گروه تروریستی تکفیری القاعده و گروه‌های شبه نظامی وابسته به حزب اصلاح این کشور خبر دادند.

منابع محلی در استان تعز، واقع در مرکز یمن در گفت‌وگو با فارس در صنعا تصریح کردند که عناصر گروه تروریستی تکفیری القاعده و همچنین شبه نظامیان وابسته به حزب اصلاح یمن اقدام به اعدام 5 نفر از اهالی این منطقه کردند.

این منابع با اشاره به اینکه اعدام این شهروندان یمنی با بریدن سرهای آنان با کارد انجام شد، دلیل اعدام این افراد بدست عناصر القاعده و شبه نظامیان حزب اصلاح را مخالفت آنها با تجاوز سعودی – آمریکایی به یمن دانستند که از ماه مارس گذشته آغاز شده است.

منابع مذکور افزودند: این عملیات در ملأ عام و مقابل مسجد الاعتصام شهر تعز و مقابل «حمود سعید المخلافی»، یکی از رهبران حزب اصلاح انجام شد.

از سوی دیگر، «صلاح العزی»، یکی از رهبران جنبش انصار الله یمن در واکنش به این جنایت، این سوال را مطرح کرد که آیا این همان مقاومت آل سعود و حزب اصلاح است؟ آیا به این طریق آنها می‌خواهند، این قدرت را به این گروه‌ها بدهند تا بواسطه آن گردن یمنی‌ها را با چاقو و کارد ببرند، مانند داعش که در سوریه و عراق دست به چنین جنایاتی می‌زنند.

وی افزود: آیا این همان هدف مشترک آنهاست، هدفی که در بمبگذاری یمن و بریدن سرهای شهروندان آن و تسلیم شدن کامل آنها نمود پیدا می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.